A kutatóintézet javított a növekedési előrejelzésén, de a második félévben így jön majd a lassulás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
ja, így nem nehéz, most túlbecsülöd, így később nem tűnik fel a lassulás.
"a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük." kösz Feri, a szavaid illenek erre a rezsimre is !
Eladott Ország
A régiónk harmadik legfejlettebb országa voltunk, amikor beléptünk az EU-ba, most a 2004-es csatlakozók közül a hetedik helyen állunk az egy főre jutó GDP-t nézve. A legsúlyosabb probléma azonban az, hogy a magyar gazdasági teljesítmény a külső versenytársakhoz képest szinte folyamatosan romlik. Az uniós csatlakozás idején Magyarország az egy főre számított GDP szerint még a harmadik helyen állt Szlovénia és Csehország mögött a volt pártállamok nem hivatalos külön versenyében. Az utóbbi másfél évtizedben viszont egymás után húzott el mellettünk Szlovákia, Észtország, Litvánia, majd legutóbb Lengyelország is. A GDP növekedéshez még hozzá kell tenni, hogy a hordatagok ezerrel számláznak túl. Minden mai áron 40 milliárd Ft túlszámlázás 0,1 %-al növeli a GDP-t, valóságos értékteremtés nélkül... Egy-egy kisebb vasúti tenderen a "nemzet esze" kapásból rátett 30 milliárdot a konszenzus árra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.