A GDP arányában még családtámogatásra is kevesebb jut az új költségvetésből, mint tíz évvel ezelőtt, de a vesztesek között van az oktatás, az egészségügy és a nyugdíjkassza is. Míg 2010-ben a GDP 30,9 százalékát költötték jóléti kiadásokra, jövőre az arány már csak 24,5 százalék lesz. Ezzel együtt igaz az is, hogy az összeg 8324 milliárdról 11938 milliárd forintra nőtt, ám ez a forint már nem ugyanaz a forint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akit a keresztény szabadság nevében arra utasítottak, hogy fogja be a száját. Amit Orbán képvisel – Ady Endrével szólva – az a gaz, ami lehúz, altat, befed. A gaz, igen. A propagandával és statisztikai kozmetikával kormányzó illiberális ámokfutás és elvetemültség, aminek a rohadt gyümölcseit már boldogan lehet szüretelni. 2010 óta az összes tetves kétharmados kormány azt tudja felmutatni, hogy miközben a slepp már megszámolni sem tudja a milliárdjait, a sportba és betonba öntött közpénzeket pedig már ép ésszel felfogni sem lehet, az ország hosszú távú versenyképességét meghatározó ágazatokon spóroltak. Úgy mint oktatás, egészségügy, környezetvédelem.De hogy a nyugdíjasok is örüljenek. A GDP-arányos nyugdíjkadások mindeközben – a korhatáremelés, az infláció feletti nyugdíjemelés eltörlése, illetve a szolgálati nyugdíjak felszámolása miatt – 10,5 százalékról 7,3 százalékra mérséklődtek. Az állami bürokrácia kiadásai ezzel szemben az elmúlt tíz év során észrevehetően, a GDP 7,1 százalékáról nyolc százalékra nőttek. Ha mindeközben nem törvényesítették volna a lopást, és nem harácsolnának, mintha nem lenne holnap, ez akkor is mindent elmondana a további 15 év harcra készülő bandáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cincinntatus
@Peller Anikó: Viszonyítson az euróhoz:.
Az Európai Unió részei vagyunk!
Peller Anikó
@Cincinntatus: A Föld bolygó részei vagyunk. A galaxis része vagyunk. Te meg részeg vagy.
kokopelli
@Peller Anikó: ...lehet,hogy nemsokára a Rubel-hez vagy a "Renminbi"-hez? (piros pöttyünk már van...!)
Cincinntatus
@Peller Anikó: Van nyugat-afrikai állam Burkina Faso.
Nevének jelentése moré és dioula nyelven: becsületes emberek országa.
Pénzneme CFA-franc (afrikai valutaközösségi frank) (1989. jún.: 334,73 = 1 USD).
Számoljon Ön afrikai valutaközösségi frankban, ha az Önnek jobban tetszik.
Nessy
@Cincinntatus: Ahogy óhajtja:
2009. szeptember 30. vételi árfolyam
USD: 187,69 EUR: 274,49 CHF: 181,32
Eladott Ország
@Cincinntatus: Welsz Tamás, a Simon ügy koronatanúja is Burkina Fasobó hozta a mérget, amikor a rendőrautó hátsó ülésén véletlenül meghalt.
ketfarkukutya.mkkp.party/wp-content/uploads/2019/02/zambia_kover.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.