A sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy bántalmazás történt, szexuális zaklatás nem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Áááá, nem titkolták el ahogy szokták, csak az erről szóló bizottsági polémiát titkosították tíz évre, ahogy kell, ha vaj van a fülük mögött. Nem baj fiúk, egyszer ki kell menni a napra, még ha nincs klímaváltozás, akkor is. Ha meg stadionba mentek, kerüljétek a fűtött gyepeset, mert a fűnek sem tesz jót a rengeteg avas vaj a fületek mögül lefolyva.
vacsi
Lám, lám, egyszer minden kiderül - hiába titkosították 10 évre!
Eladott Ország
Bezzeg ha migránsok csinálták volna, 10 percenként mutatnák a fidesz 100 milliárdért fenntartott közpénz tévéjében az egész jelenetet, hogy mindenki láthassa a saját szemével, hogy milyen emberek is ezek... persze, amikor kiderül, hogy a turulszaros szittya magyarok között is van mocsokláda, akkor azt nem árt titkosítani... 10 év elég sok idő, a fidesz szavazók meg felejtenek, mint a bégető birkák. Akkor most már tudjuk, hogy "getyiszes nemzethykörösztények" vannak benne. Szájer Jocika hol szopott? Tehát a katonai iskolai buzeráció a keresztény országban államtitok... jó irányba tartunk szőr, mondhatnám.. akár össze is lehetne vonni a katonai iskolákat és a papneveldéket, nem gondolt még rá Rumcájsz Kásler?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.