A Jobbik volt elnöke szerint ezt a kormányt jelenleg nem lehet leváltani, mivel már nem pusztán egy kormány, hanem rendszer. A rendszereket nem lehet leváltani, azok megbuknak, lehet hogy külső hatásokra.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Most mondja ezt Vona Gábor? Én nem hiszem, hogy erre most jött rá, hiszen nagyon sokáig pont az általa vezetett Jobbik volt az a szatellitpárt amelyik aktívan támogatta a Fideszt, Vona is a polgári körökből indult, és saját bevallása szerint is a Jobbik is benne volt a mindabban ami a TV székház körül történt. Mire Vona elkezdett ellenzékivé válni vagy annak mutatni magát, a rendszer már bebetonozódott, és őt is elkezdte lejáratni, nagyon durván.
Most influenszer, és második reformkort szeretne. Ez mind nagyon szép, csak éppen nem kellett volna éveken át egy követ fújni orbánnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.