Miután a rendőrség szerint megalapozott a gyanú, hogy felelősek egy ide-oda küldözgetett beteg haláláért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Az igazi felelős az, aki miatt ilyenek a körülmények.
Erre emlékezni fognak az emberek!
Commenter
@görbetükör: Ez így van, de a Honvédban nem ez volt az egyetlen eset. Volt aki nem kapott meg egy injekciót, és azért halt meg. A ÁEK-ért a Honvédkórház és talán az Emmi is felelős, mint felettes szerv. Nem orvosi műhiba történt, hanem nem volt meg az orvostechnikai háttér a vizsgálat elvégzéséhez. A két miniszternek eszébe se jutott a lemondás, tovább tolták a saját felelősségüket. Ha mindez egy magánklinikán történt volna az már lehúzhatta volna a rolót. A egészségügyben is dúl a következménynélküliség, a betegek rovására.Az egészségügyért felelős miniszter meg magyarságtudatról hadovál. Tudatában van ez az embert az orvosi esküjének? Szerintem nincs, mert folyamatosan csak árt!
papa.49
@Commenter: Megtalálták azt a személyt aki már nem tudja tovább hárítani a felelősséget, ezeken elverik a port rendesen, miközben a bolondbalog, meg a bolondkasler RÖHÖG A MARKÁBA !!!
Arról már nem is beszélve, hogy az igazi felelős az a csutitetű !!!
Commenter
@papa.49: ez így is van, a csutit meg pont az eü állapota érdekli a legkevésbé, onnan és az oktatásügytől vonják el a legtöbb pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.