A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Demeter Mártát, az LMP országgyűlési képviselőjét hivatali visszaélés miatt; a képviselő nem tett vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen – közölte az ügyészség pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint Demeter Márta 2018 szeptemberében országgyűlési képviselőként a Magyar Honvédség működésével kapcsolatos adatokról szerzett tudomást, majd azokat közösségi oldalán közzétette.

A bejegyzésben azt írta, hogy a Magyar Honvédség a miniszterelnök közvetlen hozzátartozóját törvénysértő módon szállította.

Az ügyészség szerint amellett, hogy ez a közlés valótlan volt, Demeter Márta, törvényi kötelezettségét megszegve, közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.

Az országgyűlési képviselő mentelmi jogát – Polt Péter legfőbb ügyész indítványára – az Országgyűlés a július 12-én függesztette fel.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Miért nem az ítélettel kezdték azt az átlátszó koncepciót ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fideszes gyökér
Emlékeim szerint volt egy "hasonló nevű" éppen "Orbán" nevezetű közlegény majom lánya a repülőgépen, akinek a leánya éppenséggel "Flóra" névre hallgatott.

Annak a valószínűsége, hogy utazott egy Orbán Flóra nevű csitri egy MH repülőgépen hazafelé Ciprusról, aki nem az Orbán Vittórió maffiózó lánya úgy kábé egy a százmillióhoz.

A Polt Péter holttestét meg már régen négybe vágva kéne mutogatni a fontosabb városkapuk bejárati oldalán azzal a felirattal, hogy "Így jár minden rabló"
Ha már a kereszténydemokrácia az új illiberális.
papa.49
@fideszes gyökér: Azt tedd hozzá az eredeti mentegetőzésben a Orbán szds. 2 éves Flóra nevű lánya volt az utas, ami szerintem ezer sebből vérzik,
1 mit keres egy 2 éves gyermek ,,műveleti területen,,
2 a 2 éves mellett kellett lenni felnőtt kísérőnek is az apán kívül,
3 mi van ha a repcsit baleset éri, ezért nem szállítható civil a honvédségi gépeken ,
Ez csak így hirtelenjében, sokkal tisztességesebb lett volna bevallani a történetet !!!
Az meg hogy ez hihető legyen az általad jelzett egy a száz millióhoz nem is túlzott !!!
mackoka46
Miért nem az ítélettel kezdték azt az átlátszó koncepciót ?
lusta
@papa.49: Tegyük hozzá, hogy Demeter a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár lánya felől érdeklődött, mert @fideszes gyökér szerint egy a százmillió az esélye, hogy Demeter tévedett. Erre a másik Orbán katona és családi érintettségű adatokat maguk az illetékesek hozták nyilvánosságra.
Ebből következik, hogy még kérdezni sem szabad.
papa.49
@lusta: Tudod amit ,,szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek,, !!!
Végül is ezzel az elbaltázott nyilatkozattal tudomására hozták a világnak, ott szolgált egy Orbán nevű szds. de ez nem hadi titok csak a lány személye ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezen már röhögni se lehet szörnyen kínos, hogy ilyen barmok vezetik az országot !!!
desir62
Az volt s baj, hogy a repcsiből nem tudta kidobni a szaros pelust.
desir62
Az volt s baj, hogy a repcsiből nem tudta kidobni a szaros pelust.
fideszes gyökér
@papa.49: Esetleg bemutathatnák személyesen is azt az Orbán szds-t, meg a leányzót, aki Flóra névre hallgat.
Ennyi. Ha nem sikerül, akkor besorolom abba a kategóriába, amibe az ismeretlen piros színű, ismeretlen mercedes típusú személygépkocsiban utazó osztrák nyugdíjas plakátragasztás közben, létrával a kezében halálra gázolta Váradi Andrást.
De akár Sally gyilkosa is ugyanaz a személy lehet, akit az ismeretlen R.A. látogatott, akinek Cecília néven fut a kurvája, utána mégis valami Photoshopolt kínai izére kenték, hogy mégis inkább az ölte meg.
Klubtag
És mindezt a szarhegyet, amit ez a kormányzás az évek alatt összelapátolt - rendjénvalónak, erkölcsösnek, keresztényinek tart cca 2,8 millió felnőtt(?!?!) ember és erre hajlandó volt szavazni is immáron negyedik alkalommal.
Csak az a kéjes élvezetük kiváltója, hogy végre meg lehet támadni egy ellenzéki politikust, aki tudja, hogy mi után kell érdeklődni a maffiózó állam működtetőinél és nem először teszi fel kényelmetlen kérdéseit. Választ persze csak ótvaros hazugságok formájában kap a társadalom, ha egyáltalán...
No ezért aztán érdemes toporzékolva hisztizni a világ előtt, hogy ennek a népnek kijár a tisztelet...röhejes, ha nem volna tragikus és szánalmas.
kereső
Érdeklődöm tisztelettel a microsoft ügyben ki/meghallgatták már az orfk, nav, és a tiborcz cég illetékes/érintettjeit? Valamint a költségvetési csalással és egyéb gazdasági bűncsellekményekkel kapcsolatban simonka fidesses országgyűlési képviselőt? Mi van bánki erik erdélyi csalásaival? Mengyi roland, homolya róbert most éppen máv vezér gazdasági búncsellekményeivel? Mi van Magyarország vagyongazdálkodásáért felelős???miniszterasszonyának lékásában működött cégtemetővel? -hány száz millió adót csaltak-és baxtak befizetni? Mi van az orosz bankkal- aminek idetelepitése valódi!! nemzetbiztonsági kockázat, mi van rogánbűnözőantal kötvényeseinek át nem világitásával, mi van a nemzetközi dzsúdó szövetség /putyin/ magyarországi betelepitésével? Tovább is van, mondjam még???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok