Őrjöngve vásároljuk az új kocsikat, az e-autók növekedése kisebb, mint a hagyományosaké.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Rockxy: Veszik a 15-20 éves külföldről behozott leharcolt roncsokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
""Autóvásárlási láz tört ki a magyarokon"
Ebbű is láccik, hogy a magyaroknak nincs péze, mer a zorbán ellopta.
Macskaszem
@Rockxy: Veszik a 15-20 éves külföldről behozott leharcolt roncsokat.
jesz
@Macskaszem: ma is volt szerencsém friss redszámos bontószökevény után gurulni...füstölt, mint egy gyárkémény...lehúzott ablak, a napszemcsis "fiatal" büszkén rágózott, és néha adott egy kövér gázt, hadd tudják, ki is az aszfalt királya...vagy húsz éves bálnaméretű audival feszített...(hogy ment át a műszakin? ez örök talány marad)
Eladott Ország
Már ilyen nagy létszámú a kormány, Ilyen sok az államtitkár és az állami vállalatok vezetői? Jól sikerült Bástya elvtárs célkitűzése "az utóbbi 30 év legkisebb létszámú kormánya" cím megnyerésére. A nemzet vejkója már megunta az AMG mercit?
namihami
@Rockxy: Hitelre minden hülye tud vásárolni, aztán sír a pofája, hogy elveszik, mert nem tud fizetni. Ez most kivételesen nem kormány, hanem hülye vásárló-függő dolog.
És még egy apróság:: Ha szerinted ekkora az újautók vásárlási láza, akkor miért 16,4 év a hazai járműpark átlagéletkora? És nem Ladák, Wartburgok, román Daciák adják ezt a KSH (!?!?!) adatot.
Eladott Ország
@namihami: ma, 16:49; Ez csak parasztvakítás, vagy alacsony lehetett a bázis, mint például a lakásépítések száma is nőtt a megelőző évhez képest, de jóval kevesebb még a válság idejéhez viszonyítva is, azaz mi mennyi, mennyi harminc...
Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult.
staro2
Most vagy én nem vagyok magyar. vagy az újságíró kötözni való idióta de sem én sem az ismeretségi köröm nem kezdett el őrjöngeni és sípoló lázmérővel a hóna alatt autót venni.
simmering73
"Őrjöngve vásároljuk az új kocsikat"
Anyád jól van, hugyagyú?
kokopelli
@simmering73: ..hát nem Magyarországon volt a legmagasabb éves emelkedés? Ne légy kishitű! (;-)))))
Eladott Ország
Úgy tűnik szárnyakat ad az autótámogatás, de sokba fog kerülni az ingyenebéd. Ha az autóvásárlási támogatást azok tudják igénybe venni, akik saját erőből is meg tudják venni a nagyobb autót, ez csupán talált pénz számukra, ameddig azok, akiknek szükségük lenne egy nagyobb autóra, nem férnek hozzá a lehetőséghez saját erő hiányában, akkor az történik, ami az egykulcsos áfa, az egységes családi adózás, vagy a rezsicsökkentés esetében. A leggazdagabbak jól járnak, a rászorulóknak semmit nem segít. Annak idején, az irigyelt Horthy-korszakban is volt szociális intézkedés,a méltóságos asszony, Horthyné és barátnői köre adományokat osztott a rászorulóknak, igazán elesetteknek, mégis ez az ország volt a hárommillió koldus országa, valamint kitántorogtak Amerikába másfél millióan. Hogy esetleg van osztogatás, az nem a jólét, hanem éppen a nyomorúság jele. Egyébként elég csak megnézni húsvétkor, karácsonykor, az ételosztás képeit. Évről évre hosszabb a sor, de valahogy se az állam, se a nagyobb egyházak nincsenek ott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.