Hiába van érvényes szerződésük, a Szabad Piac Alapítvány nem kap helyet az egyetemtől. Politikai okokat sejtenek a háttérben. Az indoklás szerint tulajdonosi döntés miatt nem biztosítanak helyet a rendezvénynek, amelyen Kész Zoltán volt országgyűlési képviselő, az alapítvány tiszteletbeli elnöke mellett Jeszenszky Géza korábbi külügyminiszter, Juhász Attila, a Political Capital vezető elemzője, Joób Márk egyetemi professzor, valamint Varga Norbert egyetemi docens, az ellenzék soproni polgármesterjelöltje is felszólalt volna.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A tulajdonosi - ki is az??? - döntés csak egy dolog, a cikket tovább-közlő portálokon a hozzászólók között szép számmal akadnak lelkendezők is "Mi dontjuk el, ki hol beszel.."! =))
Nessy
@RonaGyuri: Akkor biztos "ők döntik el" azt is, hogy iskolában, óvodában, bölcsődében, templomokban kampányolhat pártunk és kormányunk! A "miről beszélnek" meg nem is kérdés! Mindegyik ugyanarról!
Kérdezni, hozzászólni természetesen mindenhol tilos!Elmondják az aznapra rendelt direktívákat, oszt jó napot! Elvégre "Istennel nem lehet vitatkozni"!
Jozefina
A ner keze igen szennyes és messzire nyúlik, vagy a rektort megfenyegették!!!?? Szemét világ ami Magyarországon van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.