A Láthatatlan Magyarország facebook csoport a Városi Kurír segítségével, létrehozta az " Év Civil Polgármestere" elismerés díjat. "...nincs olyan, hogy roma és nem roma. Emberek vagyunk, különböző élethelyzetben- mondta. Nem a bőrszíne határozza meg, hogy ki milyen értékes tagja a hazájának. Azzal fogom a kultúrámat megőrizni – tette hozzá, ha emberszámba vesznek. Ekkor születik meg az igazi alkotóember... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@reagens: "pikírtkedés":) ide vagy oda,azért döntsd el végre ,hogy szmájli felelös leszel vagy gondolkodásra képes értelmességi.:)
azösszeskibanévfoglalt
@azösszeskibanévfoglalt: kérdés...@reagens: bocs.
justhpeter
Csak úgy... 14:52 mondta ki az igazságot. Ebben benne van Bogdán Lászó elismerése és a rendszerváltás óta működő összes Parlamenti párt és kormány szégyene.
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim! a rühesnek titulált ,nem megbízható,kitaszított pógártásraidra gondolj! -kiket,válogatás nélkül kibaszott a haza, az akkori kebléröl,persze nem a haza mert az erre nem képes,csak a tetves ,számító ,mocsok politikusok,mint ippeg most..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.