Elképzelhető, hogy nem a bővítési és szomszédságpolitikai, hanem a közlekedési portfólió lenne az övé. “Aktív gondolkodás folyik a tárcacserén” — nyilatkozta a Népszava kérdésére Ujhelyi István szocialista EP-képviselő, az Európai Parlament közlekedési bizottságának alelnöke arról a brüsszeli szóbeszédről, hogy a biztosnak jelölt Várhelyi Olivér esetleg nem a bővítési és szomszédságpolitikai, hanem a közlekedési portfóliót kapná meg a következő Európai Bizottságban.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Maga a tárca mindegy,

valójában csak az számít, hogy az alkalmassága egyértelműen unortodox

Vagy legalább is más, nagyon más szempontok szerint ítéltetik meg az alkalmassága. Nos az, hogy az EU, a Bizottság és az elnök-asszony erről is nagyon másképp gondolkodik mint Őfenesége, ártunk és qurmányunk no meg propagandista médiájuk, az napról napra világosabb tény. Igaz már magával az EU-val – hic & nunc nem ez a kérdés, bár erősen összefügg persze magával európaisággal és a polgári kultúrával magával is – kapcsolatban is nagyon más az értékrend, s a mentalitás, nem is beszélve a célokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.