Jól járt azzal, hogy ilyen közgyűlési háttérrel nem ő lesz a főpolgármester, és annak is örül, hogy véget ért a mocskos kampány – mondta Tarlós István a Népszavának adott interjújában.

Budapest volt főpolgármestere tegnap egy egymondatos közleményben jelentette be, hogy nem veszi át képviselői mandátumát, Orbán Viktor miniszterelnök kampányértékelő beszédében viszont arra utalt, hogy Tarlósnak tanácsadói feladatot szán, de arról, hogy ezt elfogadja-e, a volt főpolgármester egyelőre nem akart beszélni.

Ez jelen pillanatban nem tartozik a nyilvánosságra, de ha lesz végkifejlete, azt nem tartom titokban

–mondta a Népszavának Tarlós arról, hogy vállalna-e hivatalos vagy nem hivatalos tanácsadói munkát a miniszerelnök stábjában.

Azt viszont elmondta, hogy ő valójában nyert ezzel a választással.

Képzelje csak el ezt a közgyűlést, szemben a kormánnyal, és ha mégis én nyerek, akkor a fókuszban velem – mondta az ellenzéki többségű fővárosi testületre utalva Tarlós, majd hozzátette:

Hogy ilyen körülmények között nem én nyertem, erre azt tudom mondani, hogy szeret a jóisten.

A választási eredménnyel kapcsolatban azt gondolja, szinte biztos, hogy a szavazópolgárok nem az ő személyéről hoztak döntést. Ami városvezetői múltját illeti, nettó 25 évig volt polgármester, 9 évig főpolgármester – munkájával nem elégedetlen, csinálja utána ezt valaki, ha tudja. Utódjáról szólva Tarlós István úgy fogalmazott:

bár nem hasonló személyiségek, „eredendően nem utálják egymást Karácsony Gergellyel”, és őszintén gratulál neki a győzelemhez.

A volt főpolgármester spekulációk helyett mindenkit arra kér, hogy csillapodjon le: örül, hogy véget ért „a minden oldalról ronda kampány”, és azt szeretné, hogy háborúskodás helyett nyugalom lenne a városban.

Forrás: Népszava, Index

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Nem tudom,hogy Budapesten milyen kampány volt Fidesz részről( bár ahogy ismerem őket nagyon agresszív lehetett) Azt sem tudom,hogy az ellenzék ott mennyire csinált mocskos kampányt,így erre inkább nem írok semmit. Hódmezővásárhelyen azonban csak a Fidesz részéről volt mocskos a kampány,de nagyon. Márki- Zay Péter kifejezetten kérte a város lakóit,hogy ne süllyedjünk le arra a szintre,amit a Fidesz csinál. Provokálnak,hogy aztán mutogathassanak ránk. Ők letépkedték MZP minden plakátját.Eleinte csak letépték,az utolsó 2 hétben már ki is cserélték a sajátjukra.Volt olyan,hogy Péter aktivistáit tettlegesen bántalmazták,akadályozták a munkájukat. Sok 100 milliót költöttek a kampányukra,még nálunk úgy kalapozta össze a pénzt a Polgármester,mert a város pénzén nem akart kampányolni. Ahogy folyt be a pénz,úgy tudtak szórólapokat,Plakátokat pótolni. A város lakói ingyen szórták szét a postaládákba a kampány papírjait.Pultokon gyűjtöttük az aláírást és minden házba becsengetve hívtok a lakókat az utcafórumra. Itt a város felének nincs internete,így nem fértek hozzá a programokhoz,ezért kellett személyesen megkeresni őket. Nálunk szerencsére pont fordítva sült el a Fidesz kampánya.Minél mocskosabb lett,annál több ember fordult el tőlük,és annál több embert ment el ellenük szavazni.Még olyanok is,akik eredetileg nem akartak elmenni,csak elegük lett,hogy a csapból is Grezsa hazug programja volt. Azzal kampányoltak,amit a közgyűlésben,lévén,hogy többségben voltak leszavaztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Utólag lehet Tarlósra is bármit mondani, de ő az első ebben a nemzeti-keresztény bagázsban aki tud elegánsan veszteni.
simmering73
Ti csináltátok ezt a mocskos kampányt.A fene enne meg benneteket.
Szeparepa2
Meg sem érte volna még a következő 5 évet...
SystemError
Tarlós Pityu, szabadon távozhat, de úgy élvezze nyugdíjas éveit, hogy lehet pár bírósági tárgyaláson még lesz jelenése, ha más nem tanúként. III kerületi ügyeid már elévültek, de emlékszünk mindenre...Ott is megszűnt Bús Balázs csontváz tára és lehet most sok minden kiborúl ott is. Nem az én világom, de a felhozatalhoz képest szellem és ami igen ritka poénos is tudott lenni. Én ezt becsülöm, mert Torgyánra is mosolyogva tekintek vissza még akkor is, ha egy dráma volt az egész ember.

Lássuk be nem Tarlós volt azért a legnagyobb tetű a mai felhozatalban. Én nyugodt és békés idős kort kívánok neki, ha viszont bármi kiderül jössz vissza elszámolni!!!
F_Viktor
"Azt viszont elmondta, hogy ő valójában nyert ezzel a választással."

Nyert, mert orbán újdonsült tanácsadójaként a nyelve közelebb lehet a legfőbb G seggéhez!
Fantomasz
Nem . Nem a jóIsten volt ! Budapest lakossága értékelte a munkádat és asszzonta menj a pixába !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok