A főpolgármesteri szék sem nem hatalmazza fel a nemzet gyalázására, sem nem ad több észt. Ön marad az a Karácsony Gergely, akivel Wass Albert szóba sem állna. Mert klasszikust idézve: Egy bizonyos szint fölött nem süllyedhetünk egy bizonyos szint alá.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hát, ha megnézzük Wass Albert Patkányok honfoglalása – Tanulságos mese fiatal magyaroknak című novelláját, kétségünk se lehet, hogy minimum antiszemita volt. Tehát nácinak nevezni nem tévedés. Ugyanakkor írt sok remekművet. Akik szeretik, azok elsősorban hazaszeretetéért, sőt nacionalizmusáért, és egyesek antiszemitizmusáért is szeretik.
Nekem egyébként kedvencem A funtineli boszorkány.

Ami pedig Stoffánt illeti, egy véresszájú mocskolódó, én nem foglalkoznék vele. Az ilyen emberen át kell nézni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nemkati: ..nem akarok tőle semmit elvitatni, de hogy ezzel a meggondolatlan kijelentésével sokaknak nemtetszést keltett az biztos.
Eladott Ország
A stoffángyörgyök a gyűlölködésnek, a fajelmélettel kevert zűrzavaros magyarkodásnak egy talán még mélyebb bugyrát teszik szalonképessé. Istenre hivatkozva fröcsögnek, magyarságukba kapaszkodva igyekeznek meggyőzni. Ha ez nem megy, akkor megfélemlíteni. Teszik ezt úgy, hogy az ellenzéket vádolják gyűlöletkeltéssel, miközben kitagadni igyekeznek a nemzetből, elzavarni szeretnék az országból azt, aki nem abban hisz, nem úgy gondolkodik, mint ők. A bayerzsoltikat, stoffángyörgyöket ez nem érdekli, mert szerintük ebben az országban csak egyféle ember lehet: aki a kormányt dicsőíti. Aki nem ezt teszi, az szükségképpen áruló, idegenszívű, nem magyar, nem ember. Az egyre nehezebb életkörülmények, az egyébként is létező problémák, a létbizonytalanság, a tehetetlenség mindenkiből mást vált ki. Vannak, akik rémültek, képtelenek megoldást találni. Erre játszik rá a kormány a melldöngető magyarkodásával, az amúgy is rettegők félelmének erősítésével és a hazugságokkal.
nemkati
@Csizmás Kond: És ki nem... le? A dagadt retardált percenként képes olyat mondani, ami enyhén szólva "nemtetszést vált ki" sokakból. Na az sokkal nagyobb gáz!
Csizmás Kond
@nemkati: ..hát épp ez az ki nem...mert én igen.
dr. prédikátor
Osztmiért ?? Talán nem volt náci???antiszemita???DE AZ VOLT!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ..oszt mé.. te nem vagy az ?...vért iszol és tűzet prédikálsz...vagy az a nagybetűs az mert már nem tudom melyik melyik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.