Visszahívta a Magyar Olimpiai Bizottságból Borkai Zsolt volt MOB-elnököt a Magyar Torna Szövetség – tudta meg az Index.

Borkai Zsoltot kirúgták a Magyar Olimpiai Bizottságból

A horvátországi jachtos szexbotrányáról elhíresült győri polgármester 2010. november és 2017. május másodika között töltötte be a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztját, ezzel párhuzamosan volt Győr polgármestere is.

2017. május másodikán alulmaradt az elnökségért folytatott szavazáson, és Kulcsár Krisztián lett a szervezet vezetője. Borkai MOB-tagságát megtartotta, a Magyar Torna Szövetség delegálta oda. Ezt vonták most meg tőle.

A Borkai botrány másik érintette Rákosfalvy Zoltán a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagja. A MÚSZ elnöksége már a múlt héten tárgyalt volna róla, de az ügyvéd arra nem ment el.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@cikicakk55: 10:54 Gondolod, hogy Simicska Amerikából törődik már azzal, hogy M.o-n mi történik?! Hááááát, nem is tudom mit gondoljak...
Borsodi
@szegfue: Ha volna esze bosszút állna,elvégre már biztonságba van.
szegfue
@Borsodi: Ugy elsőre én is erre gondoltam! De, aztán mégiscsak arra a következtetésre jutottam: Simicska "meguszta" -- már, ha itthon kiboritotta volna a bilit -- volt/van pénze, hogy Amerikába az egész családdal kiköltözött -- ha igaz --, akkor miért költene arra pénzt, hogy bármit is tegyen? Elmult... neki csak egy "emlék"... most gondtalanul élhet tovább és nagy ivben tojik az egykori "szövetségesére"... szerintem a haragja és igy a "bosszuja" is kellőképpen csitult. Persze könnyen lehet, hogy nincs igazam...
kereső
@szegfue: Simicska itthon van, kecskefarmot igazgat. És elvan.
szegfue
@kereső: Akkor Te többet tudsz! Én addig jutottam, hogy mindenét eladta és Amerikába készül... na jó ez 1 évvel ezelőtt volt.
cikicakk55
@szegfue: tegnap 18:07

Én csak azért gondoltam Simicskára,mert csak nagyon bennfentes tud egy ilyen helyzetben videót készíteni. Simicskát meg rendesen kicsinálta Orbán,így neki lehetséges,hogy az a tüske amit kapott a Fidesztől a mai napig szúrja az egóját. Nem tudom persze biztosan,de bár ki is csinálta,jól tette,hogy megjelentette a videót és remélem lesz folytatása is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.