Donáth Anna a Momentum politikusa az alábbi levelet küldte el az EU csúcsvezetőjének: Tisztelt Ursula von der Leyen! Azt feltételezve, hogy az Európai Bizottság körüli, valóban fontos teendői ellátása közepette nem követte részletesen a Türk Tanács Bakuban tartott VII. csúcstalálkozójának programját, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az említett Bizottság egyik...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@reagens: Nem Donáth Anna árusítja ki az országot kib@szott diktatúráknak: Putyinnak, Erdogannak, Kínának, stb. Aki viszont ezt teszi, az tényleg hazaáruló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@reagens: Pofád lapos legyen illiberális kretén.
Eladott Ország
Momentum Mozgalom pártelnöke, Fekete-Győr András mondott Nagy Imre Vértanúk teréről száműzött szobránál az ünnepen: "egy igazi sunyi, rohadék rezsim." Nem kell ezt jobban cifrázni, ebben a mondatban minden benne van. Üzenet Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak. Én még hozzátenném, hogy minden aljasságra rávehető fidesznyiknek a kereszténydemokratákkal együtt. Amúgy a NER-piszokból megint picikét kevesebb lett. Így kell ezt csinálni, takarítani, porolni, a szemetet pedig kidobni a kukába.A demokrácia olyan társasjáték, ahol a dobókockán hat szám van. És nem mindig Orbán és a maffia ábrázata van felül, nem mindig ők dobják a továbblépést jelentő hatost. Eljött az az idő is, hogy nem akarunk semmit a szerencsére bízni. A hazárdjátékosoknak, a csalóknak pedig a 93 030 km² négyzetkilométernyi területen helye nincs.
Aki Én
@Macskaszem: Ha megakarod tudni milyen bűnt követ el orbán, nézd meg mivel vádol másokat. Ő volt a legnagyobb árulkodó az Eu-ban, már akkor sem a közérdek, az ország java érdekelte.
csak úgy....
@reagens: tegnap,-16 órát "melóztál" a propelleren ! te szoktál néha enni,inini,kakálni,pisálni, vagy gondukodni?
Clavigo
@reagens: Remélem,,érzed a törödést,,te büdöslábú bocskoros oláh migráncs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.