A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki közel kilencmillió forint értékű ékszert lopott egy pécsi ékszerüzlet kirakatából.

Kilencmillió forint értékű ékszert lopott Egerben egy brit állampolgár

Lopás elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen a 28 éves brit állampolgárságú férfival szemben, aki 2019. szeptember 2-án hajnalban betörte az egyik pécsi ékszerbolt kirakatát, majd onnan nagy mennyiségű ékszert tulajdonított el.

A férfi először betörte az üzlet kirakatát, egy erővágóval elvágta a biztonsági rácsot, majd közel kilencmillió forint értékben ékszereket zsákmányolt. A rendőrök 10 perc alatt elfogták a tolvajt, aki később azt is megmutatta a rendőröknek, hogy az ellopott ékszereket hova rejtette.

A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság szeptember 4-én elrendelt.

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Akkor most Egerben, vagy Pécsett lopott? Vagy a pécsi ékszerbolt Egerben volt?
simmering73
Nem életszerű, hogy egy angol ide jöjjön ékszert rabolni. Ennek magyar vér csörgedezik az ereiben.
csak úgy....
@simmering73: elöfordulhat az is,hogy otthon a magyarok elvették a munkáját és ezért büntetésböl ide jött lopni. sokkal több esze nem lehet,mint a @reagens: & @durbincs:
duettnek..
fahrenheit451
@csak úgy...: Igen, csak egy kipcsak lehetett az ellövető szerintem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.