Városliget, Római-part, antikorrupciós program – csak néhány téma azok közül, amikkel az új főpolgármester vethet. November 5-én, kedden délelőtt 11 órára hívta össze a Fővárosi Közgyűlés alakulóülését Karácsony Gergely a Városháza Dísztermébe. Az új főpolgármester érdemi javaslatokkal készül az első ülésre – írja az Index - szám szerint 15-re.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Így gondolják vagy csak remélik

A derék Népszava az index.hu-ra hivatkozva a fővárosi közgyűlésről értekezik

Mottó:
Egyike a sokak által megfogalmazott szállóigének
a Talmud-tól Voltaire-n át Ottlik-ig:
„Ments meg, Uram, barátaimtól, ellenségeimmel magam is elbánok.”

„Karácsony Gergely tizenöt javaslattal készül a közgyűlésre, egynek Tarlós is örülhet” című cikk arra hírre született, hogy „November 5-én, kedden délelőtt 11 órára hívta össze a Fővárosi Közgyűlés alakulóülését Karácsony Gergely a Városháza Dísztermébe. Az új főpolgármester érdemi javaslatokkal készül az első ülésre”
Nos hogy mennyi ebben a valós értesülés és mennyi a találgatás azt nem tudom. Azonban a cikk egy kijelentése elgondolkodtatott: „A közgyűlés valószínűleg nem tesz keresztbe”. Amit később finomít, mikor erről úgy beszél, hogy „elvileg”. Nos nem tudom, hogy mi van elvileg, de a tapasztalat – és az elmúlt napok hangzavara ezt csak megerősíti – arra utal, hogy nem lehet ebben sem túl optimista az új főpolgi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.