Hiába áll ki az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) a Petőfi rádió mellett, az ORTT nem enged korábbi véleményéből, miszerint az adó nem elég közszolgálati: túl sok zenét sugároz és kevés egyéb tartalmat. Az ügy végére júniusban kerülhet pont, a Fővárosi Bíróság ugyanis egy meg nem érkezett irat miatt ekkorra halasztotta a tárgyalást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
ORTT bazz... egy néhány fős ízlésficam-testület szabályozza meg a tömegek igényeit. gratulálok, nem lehet ehhez hozzászólni sem.
kiwi
hát ha az nem közszolgálatiság, hogy a magyar fiatalok igényes és sokszínű zenét hallgathatnak, ami akár ízlésformáló szerepet is betölthet, akkor nem tudom, hogy mi az.
tsabeeka
az ortt szerint az a közszolgálatiság, ha egy általuk kiírt pályázat feltételeit utólag módosítják (azért, mert az mszp+fidesz megegyezett, hogy nehogy már nyerjen az írisz tv). és erről ugye jogerős bírósági ítélet van, mégpedig elítélő. csakhát ugye gyors felvásárolták rtl-tv2-ék az írisz tvt, és hopp, máris megoldották. úgyhogy hajrá, hajrá, lehet menni felgyújtani a saját farkával játszó testületet.
51kacsa
A Pál utcai fiúk jutnak eszembe! Nálam az ORTT gittegylet!
menasagh
A közszolgálatot szerintem a pártos duma szolgáltatásokra értik halk gyászzenével....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.