A parlament döntött: 40-ről 50 évre emelték a korhatárt. "Europában sehol nem volt ilyen," ott jellemzően 50 és 65 év között van a potenciális hadkötelesek korhatára, indokolta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, hogy miért emelték meg a behívhatósági korhatárt 40-ről 50 évre. Németh Szilárd szerint ezzel a döntéssel 850 ezerre emelték a potenciális hadkötelesek számát, akiket békeidőben nem, csak rendkívüli állapot vagy megelőző védelmi helyzet esetén lehet behívni a hadseregbe. Hozzátette:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Konszenzus és humánus viselkedés

a 444.hu főoldali kínálójában az elmúlz percekben két ajánlat jelnet meh

Mottó:
ezek a fityeszes Fiuk is mindig kitalálnak valamit! De ellentétben a szőnyegesekkel ők indokolnak is.

Egyfelől: „Németh Szilárd szerint "társadalmi konszenzus" mellett emelték meg a Honvédség behívhatósági korhatárát”,
másrészt: „Balog Zoltán: Számon kell kérni Magyarországon a humánus viselkedést”!

Nos persze meglepetésről szó sincs mindketten hozzák a szokásos formájukat – hiába no ehhez értenek és erre fussa.
Egyfelől megtudhattuk, hogy teljes egészében társadalmi konszenzus van – biztos vagyok benne, hogy ilyen sohasem volt az aktuális magyar rögvalóságban, nem klappol lelkivilágunkhoz – abban, hogy önként állnak katonának, hogyha Orbánnak verbuválnak! =))
Másfelől a derék pap szerint „nem elég jót tenni, meg kell vizsgálni a társadalmi következményeket is”és egyébként is az amit tettünk, mondtunk, cselekedtünk és nem cselekedtünk, az nem jelenti azt, hogy: „Magyarország ne viselkedne humánusan, sőt, azt számon is kell rajta kérni.””

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.