Nyilvánvalóvá vált, hogy a bevándorláspárti milliárdos, Soros György személyesen áll a magyar biztos elleni támadások mögött – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Újra támadásba lendült Soros – véli a Fidesz
Fotó: Youtube

A kormánypárti politikus szerint Soros György az általa finanszírozott szervezeteken, médiumokon keresztül próbál nyomást gyakorolni a döntéshozókra.

Mindezt azért teszi, mert a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra – fűzte hozzá.

Nyilvánvaló, hogy a tengeri útvonalakon kívül a balkáni szárazföldi útvonalon érkezik a legtöbb bevándorló az Európai Unió (EU) területére

- mondta Böröcz László.

Ebben a helyzetben pedig – folytatta – Soros György számára

nem mindegy, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes kormány által jelölt uniós biztos tárgyal a nyugat-balkáni országok vezetőivel az EU bővítéséről.

A fideszes politikus megjegyezte, ha a balkáni országok együttműködnek a bevándorlás megállításában, képesek teljesen lezárni a balkáni útvonalat.

Böröcz László jelezte, a Fidesz a teljes nyilvánosság híve, s arra kérik a kormányt: adjon tájékoztatást a nemzetbiztonsági bizottságban Soros György Magyarország ellen folytatott tevékenységéről.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nem unjak meg? Mar a normalis fideSS szavazok (ha van olyan :0) elpartolt toluk. Csak az aluliskolazottak es a shukari&dubincs fele hazaarulo gecik tartanak ki mellettuk.
RonaGyuri
Szomszédság vs. politika, no meg mennyire biztos

„Sorosnak nem sikerült keresztbe tenni Orbán akaratának”, pedig nagyon igyekezett

Mottó:
Egy mondás szerint: Onnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik, hogy mozog a szája! A mai matyar rögvalóságban ez úgy változik, hogy onnan lehet tudni, hogy valakit kinveztek Fityeszes politikus, hogy hazudik!

A b1.blog üdvöskéje nickgarbowszki „A Fidesz véletlenül elismerte, hogy Sorosnak semmi hatalma nincs” című postjában röhögi körbe az orbáni blödlit és annak hullámzásait.
Orbán Viktor miniszterelnök szokásos, péntek reggeli Kossuth rádiós interjúját adta, az első téma az új európai biztos, Várhelyi Olivér volt. Orbán szerint Várhelyi sikere „sokunké, nem minden magyaré sajnos, de sokunké, talán mondhatom, a többségünké”, és hozzátette, az elmúlt tíz év legnagyobb diplomáciai sikere, hogy a következő évek legfontosabb portfólióját kapja Magyarország.
Nos túl a blogger humorán – amit persze a derék birkák szokás szerint nem értenek – van itt más gond is.
Igen: Várhelyi Olivér lesz a leendő Európai Bizottság bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős biztosa.
Nos ami azt illeti a bővítés igencsak ködös kérdéseiről, no meg Őfenesége ordenáré, arrogáns megnyilvánulásairól elég sokat értekeznek pro és kontra, de az a szomszédság politika dolog ez ha lehet még sokkal pikánsabb. Akár ártunk és qurmányunk megnyilvánulásait, de még-inkább a média-pribékjeik uszításait nézzük/olvassuk egyértelművé válik, hogy ezzel igencsak pikáns helyzetet teremtet az új bizottság. Mondjuk Orbán sem igazán páva-ráncozott mikor a post fontosságáról értekezett! =))
lampa laz
@RonaGyuri: ezek a szarjankók mindennap azon imádkoznak, h Sorost sokáig tartsa életbe az istenük, mert a halálával a fidesz is ki fog pusztulni.
Ez a mondat nem Sorosra, hanem ha valakire nagyon is illik akkor az orbán, ... "kézzelfogható bizonyítékát láthatjuk a gátlástalanságnak, a dollármilliárdoktól és ezen keresztül a saját hatalmától megrészegült ember meggyőződésének, hogy neki joga van a társadalmak életének átformálására."
csipetke
Ezeknek üldözési mániájuk van, az héccencség.
Gyuri bácsi meg jókat röhög ezen a csokor idiótán. (Isten tartsa meg még sokáig) Ha meghal az öreg, vajon ki lesz a soros céltábla?
nezelodo
@csipetke: Azért nem gyakori, hogy valaki így utálja a nevelőapját, mint Orbán az Öreget! Gyuri bá', egyszer azért elárulhatná, mivel vívta ki ennek a pszichopatának a az olthatatlan gyűlöletét? Csak nem valami piti ügy van a háttérben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.