Kincses Gyula lett a Magyar Orvosi Kamara új elnöke a szombati tisztújító ülésen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Külső szemlélőkét Éger iigen gyengén, vagy egyáltalán nem az orvosok érdekeit képviselte!!! Ráadásul még csak szimpatikus sem volt!!! Itt legalább megtörtént a megújuló rendszerváltás!!!
relatív
A magyar egészségügy annyira zavaros, és minden - mint ahogy más vezetési helyeken IS - összefügg mindennel, hogy eredményt csak hosszabb idő után várhatunk még a hozzáértő, és becsületes csoport vezetése folytán IS !

Alapvetően - és többen nem ezért mennek más országba, hiszen ott sem hatalmasat emelkedik keresetük - a rendszer adta összevisszaság gátolja az értelmiség jó közérzetének meglétét, ami váltásra ösztönzi azokat, akiket idegileg borít ki ez a környezet mind az egészségügyben, mind a gazdaság egyéb területén... IS !
Eriksson
@relatív: Nagyon árulkodó ám ez a sok IS!
Nessy
Sok sikert kívánok Kincses Gyulának! Sok évtizede egészségpolitikus, ismeri a problémákat. Világ megváltásra ő sem képes, de talán sikerül valamit elérnie, amit Égernek már évek óta nem sikerül. mert csak a szép szólamok vannak! Az hogy egy - egy területre több pénzt adnak, a többi rovására, az halottnak napszemüveg! Az. hogy az amortizációt évtizedek óta nem fizetik, az bizony több kormány bűne! Már az első Orbán kormányé is!
Dr plágium
@durbincs: Úgy emlékszem már mondtam neked hogy a legközelebbi hozzátartozóddal foglalkozzál.
A saját IQ 50? A helyedben nem dicsekednék vele, bár aki írni sem tud attól nincs mit várni :))
Sámannus
Majd a pohos maga mellé veszi, mint a többi bukottat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.