Lázár János ménesgazda a legutóbbi Facebook-videójában megtekinthetjük, ahogy Csanádalbertiben belép egy szobába, meglát egy lavórnyi tepertőt az asztal alatt, ráveti magát, majd tudatja: „Aki szereti még nagyon a jó töpörtőt - ezt nem szabad elmondani senkinek se -, az maga a miniszterelnök. Ugyanígy vájlingból, nagyon szereti a jó tepertőt. " – írja az Index. Orbán különös étkezési szokásai ismertek, egy csárdában például puszta kézzel markolta a savanyú uborkát, a Stefánia vagdalt felmetélésének pedig a kés tompa felével állt neki.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítok: egy büdös-lábú szaros műveletlen paraszt-suttyó!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Csizmás Kond: 17.41
Elég zűrzavarosan gondolkodsz.
A tepertő a korábbi években a szegényebb emberek olcsó kajája volt, nem volt luxuscikk! Ma már az. Hiába szeretik sokan, ha egyszer 4-5 ezer Forintos áron nem tudják megvenni.
Arról meg jó lenne leszokna végre a Fideszes banda, hogy ők akarják megmondani, ki a magyar!
Mert akkor talán én is mondhatok olyat, hogy amelyik maffia alakulat ellopja az ország felzárkóztatására ingyen kapott pénzeket és akik kiszolgáltatják az országot az oroszok kénye-kedvének, azokat nem nevezhetjük magyaroknak.
És máris szidhatjuk egymást és egymás felmenőit...
Elég volt az okos Fideszes megmondó emberkékből.
simmering73
"a Stefánia vagdalt felmetélésének pedig a kés tompa felével állt neki."
Tudjuk, nehéz gyermekkora volt.
Csizmás Kond
@Béla333: Béla te is azt mondhatsz amit akarsz, de butaság azt állítanod hogy amit én mondok azt a fidesz banda mondja...Amúgy ez az egész csak egyfajta csipkelődés, de van aki nem érti vagy nem akarja érteni...
simmering73
@Béla333: Fején találtad a szöget. Ezek az illiberális sz@remberek semperc alatt rád olvassák, hogy hazaáruló vagy, pusztán csak azért, mert nem értesz egyet velük, meg az országvesztő fidesszel.
volvós
Ennek a büdös paraszt janinak miért van ilyen hatalmas kampós orra ??? Rohadt potyaleső...
Béla333
@volvós: 17.58
Ő már szarik a világra: összelopott egy kastélyt, meg nyilván még annyit, hogy az ükunokájának se kelljen dolgozni és ezek után nekiállt észt és erkölcsöt osztogatni.
Remélem kiköltözik a kastélyból és beköltözik egy kóterba.
Ezt veheti Karácsonyi jókívánságnak is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.