Érdekes anyag jelent meg a „Magyar Nemzet”-ben Jászberényről, az október 23-ai ünnepségről, amelyet az MSZP helyi elnöke, alpolgármester, a jövőben – kimondani is szörnyű! – szentmise nélkül képzelne el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Á! Ezek már a Krisztusból is bohócot csinálnak, reménykedve abban, hogy bűnbocsánatot nyerhetnek. abba a jogi helyzetben, hogy közjogilag érvénytelenül nyüglődnek az ország testén!
Nessy
Ma már mindent felszentelnek, megszentelnek, de inkább megszentségtelenítenek! Mi keresni valója van egy politikusnak a szószéken? A fidesz pártgyűlésen melyik püspök mond beszédet? Vagy már az lesz a következő felvonása a státusz kereszténységnek?
És miért a katolikus vallást részesítik ilyen kitüntetett figyelembe? Azok szegődtek leginkább Orbán szolgáivá, Isten helyett? Álszent, farizeus társaság a kormány és a klérus egyaránt! Krisztus korbáccsal kergetné ki őket a templomból!
Béla333
Az egyház ugyanarra a sorsra akar jutni, mint a maffia Fidesz?
Mert jó úton jár ehhez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.