A Tickethingbe a Hiventures is fektetett, most csak egy felfüggesztésről szóló üzenet van a honlapon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi hazai történet

Kétséges a haszna, s létjogosultsága, másutt jól működik, de nálunk akadozik, ha egyáltalán működik a hazai körülmények miatt, s rengeteg közpénzt kapnak az ürügyén a NER-társak cégei.

Mottó: egy nem is olyan nagyon régi anekdota:
Egy nagy projektben az egyik részt fejlesztőjét kritizáltam, hogy nem igazán user-friendly a megoldásuk, mire ő: örüljenek, hogy valamit kapnak!

Maga a dolog is felháborító, de sajnos csak egy eset a nagyon sokból. Nem működik „a koncert- és fesztiváljegyek másodlagos online értékesítésével foglalkozó magyar – és mint ilyen rengeteg közpénzzel kitapétázott - startup, a tickething.hu”. Meg kell jegyezni, hogy – a létezőben megszokott módón; gondoljunk csak a köztiszteletben álló újító-mozgalmárokra (bár manapság is vannak hasonlóak Toncsi is milliókat kaszál egy ilyen szép-emlékű módszer alapján) – a világban jól működő dolgok gyengus koppintása.
Mint mondom ez csupán egyike az utóbbi időben ménkűként lecsapó unortodox – át- és végig-gondolatlan, a dolgok lényegét nem értő - megoldásoknak.
Az elmúlt hónapokban jött elő a bankrendszer az érintős-kártyák „biztonságosabbá-tételének” ürügyén egy gyermeteg és bosszantó, de viszont nagyon drága megoldással.
Ahogy a derék CBA-soknak is sikerült – bár a piacon számos jól működő automata-pénztári rendszer kapható – kifejlesztetni egy idétlen vásárló-bosszantó megoldást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.