Egyelőre szép csendben lezárult az egyik leggyalázatosabb ügy, amelyet az első korrupcióinfók egyikén mutattam be. A tettesek pedig ismét megússzák... A történet lényege az volt, hogy a kórházak 40 milliárd EU pénzből vehettek CT-ket és röntgen gépeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Hágába vinném akik ezt a rablást végigviszik, és népirtással vádolnám meg őket..
Béla333
"Ocsmány, piszkos ügy ez, hiszen a cétéket, röntgeneket dupla áron vettük- azaz fele annyit vásároltunk, mint tehettük volna. A tettesek pedig ismét megússzák, mert hagyjuk."
Béla333
Nem akar ez a nép úgy igazából semmit sem ezekkel az ügyekkel, hiszen soha nem történik semmi.
A korrupció is csak addig érdekli az embereket, ameddig a másik csapat követi azt el, ha a másik oldal, a mi oldalunk korrupciója az nem is bűn, csak szükséges rossz.
Aki meg az egész rendszeren változtatna, azt meg mindkét oldal fanatikusai közösen csinálják ki, nehogy már beleszóljon a homokozó működésébe...
RonaGyuri
megúszták mert: a buli egyik fő szervezője az a Maróth Gáspár nevű csaló volt, akinek az apja Maróth Miklós, kelet-kutató, enyhén rasszista beütésű professzor, Orbán bizalmasa, aki a magyar tudományt elárulva vállalta el a Tudományos Akadémia szétverésének vezetését.
Eriksson
Ugye, hogy ugye? Hiába konszolidál az állam, pillanatok alatt milliárdos hiányok képződnek a kórházaknál.
Talán Hadházyn kívül másnak is feltűnhetett volna.
CsipkeRózsa
Ez a szokás a számítógépek, az autók és egyéb eszközök beszerzésében is. Ezért drága minden, ezért kerül többe nekünk is a megélhetés. A kormány tudtával történnek ezek a disznóságok, a kórházak pedig nem jutnak hozzá a szükséges pénzhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.