Dr. Dézsi Csaba András kormánypárti polgármesterjelölt szabadidejében nem csak a többmilliós egzotikus házi papagájfarmjára áldoz – 30 milliós luxusterepjáróval furikázva madáreledelért, de nem áll tőle távol az ötvenes évek sztálinista személyi kultusza sem. Amint a Hírklikk megtudta, kardiológus orvos lévén, szívbaj nélkül felpingáltatta saját magát és kedves nejét a gyermekrendelő falára. „Borkai legalább nem örökíttette meg az önkormányzati büfé desszertpultja mellett az adriai aktusát" – mondták erre győri forrásaink. A kultúra, s ezen belül a mesekönyvek szeretete első hallásra dicséretes. Az viszont már némileg bizarr, hogy írói fantáziája nem jut túl a saját házi kedvenceinek megörökítésén, az a tény pedig határozottan értelmezhetetlen, hogy a szerény s a közjó iránt elkötelezett lelkivilága miért kényszeríti rá, hogy eme mesekönyvek illusztrációjaként ő maga, dr. Dézsi Csaba András szerepeljen. Valamint kedves felesége.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A kardiológusból is pont olyan idióta polgármester lesz, mint amilyen az onkológusból lett miniszter. Nem értem, h egy elhívatott orvos hogy tudja elhagyni a pályáját, hacsak nem a még több pénzért, így viszont egy erkölcstelen senki. Ha a győrieknek ilyenekre van szüksége, hát akkor lelkük rajta.
Macskaszem
Ez az ürge űbergáz a mesefalon is, meg egyébként is. Mivel eddig is tagja volt az önkormányzatnak, szó nélkül asszisztált a Borkai féle korrupciós visszaélésekhez, talán részesült is belőle. Merem remélni, a győriek még egyszer nem csinálnak hülyét magukból.
kereső
@Macskaszem: Má miért ne? Az ország háromszor is hülyét csinált magából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.