De szerencsére Rácz Zsófia pont igen. Mondjuk Gyurcsánytól nem fogadott volna el egy ilyen lépést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Novák Katalin és Rácz Zsófia egy szép pár!!??
RonaGyuri
Mert még ezt is megtehetik

Túl azon, hogy hazudik és, hogy vallottan taxatíve megsértik az átírt törvényt is, arról is kinyilatkozik, hogy hatalmi arrogancia a liba futtatása

Mottó:
Egy klasszikus arab-izraeli konfliktus vicc poénja szerint: Az izraeli képviselő mondja az arab dumájára: Na kérem innentől kéretik jegyzőkönyvbe venni a dolgot!
SA derék szép és okos Katinka mértes interjút adott a párt központi napilapjának. Novák Katalin. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, ahogy az várható volt öntötte magából a tömény marhaságot.
Még a sok baromkodásból is kilóg a „Miért kellett egy egyetemi hallgatót helyettes államtitkárrá megtenni?” kérdésre adott válasza: „Évek óta figyelemmel kísérem a munkáját, és bízom benne. A diplomáját pedig meg fogja szerezni, a tanulmányait most levelezőn folytatja.”. Nos túl azon a lényeges dolgon, hogy nem csak a diplomája nincs meg, de az egyetemi végzettsége sem. Ami pedig a „a tanulmányait most levelezőn folytatja.” több szempontból is hibás:
egyfelől; a jelen idő használata, lévén ennek feltételei vannak, s nem megy csettintésre. azaz csak a majd talán fogja folytatni, ha eleget tesz egy sor előírásnak. Bár nincsenek kétségeim, hogy az egyetem „szolgálatkész” lesz, ahogy abban sem, ha kell újabb rendelet módosításokkal segítik ezt a pofátlanságot.
másfelől; maga a rendelt szerint „az (1) bekezdésben meghatározott szakképzettséggel nem rendelkezik, de annak megszerzésére irányuló képzésben vesz részt”. Igen, egyértelmű nem az, hogy fog, hanem folyamatban van, azaz részt vesz!!! Ami ugye nem stimmel! =))
Persze magyarázat is van! =))
A következő kérdés szerint „Ha annak idején a Gyurcsány-kormány nevezett volna ki valakit diploma nélkül, önök is tiltakoztak volna.”.
Nos a válasz: „Miután mindaz, amit Gyurcsány Ferenc tett, hiteltelen volt, ezért egy ilyen döntésével kapcsolatban is bizalmatlan lettem volna. Amikor valaki nem alapozza meg a bizalmat, nincs miről beszélni. Bármi, amit ő mond és tesz,...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
Bármi, amit ő mond és tesz, bizalmatlanságot kelt az emberekben, hiszen nem is érdemel mást a tettei alapján”,
majd „mi az elmúlt tíz évben bebizonyítottuk a magyar embereknek, hogy érdemesek vagyunk a bizalmukra,”!
lusta
Ha alkalmas, mindenben megfelel, sőt ő a legmegfelelőbb, akkor miért kellett személyre szabottan törvényt módosítani?
Nessy
@RonaGyuri: A fidesz 22 évese már helyettes államtitkárnak született! Már egyetemi végzettséggel jött a világra, csak a gaz szocik nem adták oda a diplomáját a szülőszobán! Sőt a fidesz 70 feletti képviselői is zsenik, nekik nem kell lemondani a nyugdíjukról, mert nélkülük összedől a kormányzat.
Egyébként kb, annyira bízok bennük, mint egy skorpióban!(Szegény béka is megjárta vele)
staro2
Nézem a 24.hu cikkéhez mellékelt képet. Ez a nő vagy pár hónap alatt éveket öregedett, vagy eddig jobban retusálták.Az idióta fideszes fülbevaló valószínűleg hozzánőtt
RonaGyuri
@Nessy: a viccben pók van, de igazad van esetében a skorpió relevánsabb. A skorpió a környezetét a lábán lévő szervezetével "hallja"!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Én arra gondoltam, amikor a békát megkéri a skorpió, hogy a hátán ússzon át vele a túlpartra, igéri nem fogja megszúrni. A béka átviszi, a skorpió megszúrja. De hát nem ezt ígérted, rebegi a béka. Igaz, de skorpió vagyok!
Béla333
"Nem minden 22 éves alkalmas államtitkárnak"

Csak az alkalmas, akire a Fidesz rámutat, hogy ő az...
RonaGyuri
@Nessy: tudom de abban a pókocska szerepel, én viszont arra gondoltam, hogy a lába végén lévő szerve teszi alkalmassá =)) na jó csak a végénél és a másiknál!!! =))
kulabombaafityiszre
Azért az tetszik,mindjárt el is indul az ifjú titánnő a faluvégekre megkérdezni a keresztény szellemü ifjakat,
mi a véleményük a kormány munkájával kapcsolatban.Már bizsergeti a szívemet a sok pozitív kicsengésü szólam.Így kell ezt.Azért azt tanácsolnám a fiatal hölgynek,hiába tesz fel okoska szemüveget,sem okosabb,sem tapasztaltabb nem lesz tőle.Lásd a másik zsenike a pelenka dobáló récsöl esetét.
24.hu/belfold/2020/01/10/racz-zsofia-orszagjaras-fiatalokert-felelos-helyettes-allamtitkar/
hvg.hu/itthon/20160404_Orban_Rahel_a_diakoknak_tegyenek_panaszt_a_rektornal
kereső
Őszintén szólva Katalin, bár már elmúltál 22, de te sem vagy alkalmas.
RonaGyuri
Nagyon ide passzol:

Hogy ez a duma Novák NER-társnőnek nem ugrott be

A szoljbeapapnak.blog egyik írása igazán frappáns mindenre jó magyarázattal szolgál egy meglehetősen pikáns ügyben

Mottó:
Olyan világot élünk, mikor a rövid határozott „csak ” egy részletes logikus érvek mentén felépített indoklás a többihez képest!

A portál arra keresett választ, hogy „Görögkatolikus teológus vagy, egyúttal evangélikus püspöki titkár Fabiny Tamás mellett. Hogyan jött össze ez a nem szokványos párosítás?”
Nos hosszasan sorolhatta volna – mint a mi derék Novák NER-társnőnk a butábbnál butább magyarázatnak szánt marhaságokat, de nem. A derék szerző egy valóban lenyűgöző érvvel szolgált: „Azt gondolom, hogy nem a mi munkánk és szándékunk eredményeképpen, hanem az Isten Lelke által mindenekelőtt. Amikor imádságban Istenhez fordulunk, s kérjük, mutassa meg az utat számunkra, ő a lehetőségek által ad választ. A mi Istenünk a lehetőségek Istene, amiben ott van a választás nagyszerű szabadsága. Hiszen az általa felkínált lehetőséggel vagy élünk, vagy elutasítjuk azt, s annak megfelelően halad tovább az életünk.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.