De szerencsére Rácz Zsófia pont igen. Mondjuk Gyurcsánytól nem fogadott volna el egy ilyen lépést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@RonaGyuri: Én arra gondoltam, amikor a békát megkéri a skorpió, hogy a hátán ússzon át vele a túlpartra, igéri nem fogja megszúrni. A béka átviszi, a skorpió megszúrja. De hát nem ezt ígérted, rebegi a béka. Igaz, de skorpió vagyok!
Béla333
"Nem minden 22 éves alkalmas államtitkárnak"

Csak az alkalmas, akire a Fidesz rámutat, hogy ő az...
RonaGyuri
@Nessy: tudom de abban a pókocska szerepel, én viszont arra gondoltam, hogy a lába végén lévő szerve teszi alkalmassá =)) na jó csak a végénél és a másiknál!!! =))
kulabombaafityiszre
Azért az tetszik,mindjárt el is indul az ifjú titánnő a faluvégekre megkérdezni a keresztény szellemü ifjakat,
mi a véleményük a kormány munkájával kapcsolatban.Már bizsergeti a szívemet a sok pozitív kicsengésü szólam.Így kell ezt.Azért azt tanácsolnám a fiatal hölgynek,hiába tesz fel okoska szemüveget,sem okosabb,sem tapasztaltabb nem lesz tőle.Lásd a másik zsenike a pelenka dobáló récsöl esetét.
24.hu/belfold/2020/01/10/racz-zsofia-orszagjaras-fiatalokert-felelos-helyettes-allamtitkar/
hvg.hu/itthon/20160404_Orban_Rahel_a_diakoknak_tegyenek_panaszt_a_rektornal
kereső
Őszintén szólva Katalin, bár már elmúltál 22, de te sem vagy alkalmas.
RonaGyuri
Nagyon ide passzol:

Hogy ez a duma Novák NER-társnőnek nem ugrott be

A szoljbeapapnak.blog egyik írása igazán frappáns mindenre jó magyarázattal szolgál egy meglehetősen pikáns ügyben

Mottó:
Olyan világot élünk, mikor a rövid határozott „csak ” egy részletes logikus érvek mentén felépített indoklás a többihez képest!

A portál arra keresett választ, hogy „Görögkatolikus teológus vagy, egyúttal evangélikus püspöki titkár Fabiny Tamás mellett. Hogyan jött össze ez a nem szokványos párosítás?”
Nos hosszasan sorolhatta volna – mint a mi derék Novák NER-társnőnk a butábbnál butább magyarázatnak szánt marhaságokat, de nem. A derék szerző egy valóban lenyűgöző érvvel szolgált: „Azt gondolom, hogy nem a mi munkánk és szándékunk eredményeképpen, hanem az Isten Lelke által mindenekelőtt. Amikor imádságban Istenhez fordulunk, s kérjük, mutassa meg az utat számunkra, ő a lehetőségek által ad választ. A mi Istenünk a lehetőségek Istene, amiben ott van a választás nagyszerű szabadsága. Hiszen az általa felkínált lehetőséggel vagy élünk, vagy elutasítjuk azt, s annak megfelelően halad tovább az életünk.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.