Gyanúsított lett a Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelő csütörtöki demonstráción egy újságírót inzultáló férfi – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Gyanúsítottként hallgatták ki az újságírót megtámadó közismert provokátort

A szóban forgó férfi Bede Zsolt, a Vadhajtások nevű oldal egyik munkatársa.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint csütörtökön 17 óra körül Budapesten, a VII. kerület Erzsébet körút 9-11. szám előtti bejelentett gyűlésen részt vevő budapesti B. Zsolt szóváltásba keveredett egy, a gyűlésről tudósító, munkáját végző újságíróval.

"B. Zsolt az újságírót szidalmazta, meglökte, valamint a szemüvegét is levette"

- olvasható a police.hu-n.

A BRFK VII. kerületi kapitánysága a történtek miatt hivatalból nyomozást indított. Az erzsébetvárosi nyomozók Bede Zsoltot péntek délután garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hvg.hu portál már a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt tartott demonstráció közben beszámolt arról, hogy munkatársukat, Hont Andrást lökdöste, illetve fenyegette a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu munkatársa.

A Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Főszerkesztők Fóruma pénteken közleményben tiltakozott a demonstráción az újságírókat ért atrocitások miatt.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"a magát a legvadabb jobboldali portálnak minősítő Vadhajtások.hu" igen, a propi szerkijeinek kedvence, tőlük minden szemetet lelkesen szajkóznak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@SystemError: Csak ott lehet agyat reszelni, ahol van.
Máshol meg felesleges.
Béla333
A Fidesznek mindig van a tarsolyában néhány alvilági alak, aki a piszkos dolgokat elvégzi helyettük.
Ez a Bede is ilyen!
SystemError
@Béla333: Ez alvilági...hagyjad már! :) Alvilági arcok szerinted hülyét csinálnának magukból, azzal, hogy szilikon dildókkal rohangálnak és ilyen általán iskolás folyosón lökdösődést adnak elő...? Azok nem ilyenek...:). Vagy alvilági figurák ha kötözködnek, majd kapnak egy állast, akkor utána telefonnal kamerázik, mint egy árulkodó kis csicska?

Ezek dagadt viselkedészavaros, max 3d játékban verekedő munkakerülők, akikben Orbán meglátta a célközönségéhez szükséges szellemi azonosságot, ennyi... Ők meg most érezhetik magukat, mert kaptak titkos feladatot, húúú:)

Visszatérve az alvilágra.. Vizoviczki legvékonyabb embere kihívná ezt egy ketrec harcra, ahol nem lehet buzi gyerekként árulkodva kamerázni, ott szerintem az első állasig menne a játék és a dagadt koca tokája remegve venné le a padlót. Ez a vélemény Bayer Zsótiról és a csipetcsapatról...ha a keménykedésükről van szó. Szellemileg meg ugye eleve nincs miről beszélni ilyen ideológiákkal szimpatizáló emberekkel kapcsolatban igaz @Eriksson: ? :)
SystemError
@Eriksson: Megint a választ sem sikerült átgondolni te nagyon ostoba önégetés. Nem mondom tényleg igazi fideszes vagy!

Várjál segítek, mert ezt már nézni is rossz..:) Gondolom azt akartad kihozni belőle, hogy én vagyok a hülye.

Na, akkor, ha ezt írom neked, hogy:

"Megint sziporkázó humoroddal reszeled az agyunkat. Tudod, értik az emberek az ilyen típusú vicceket, csak 6 éves koruk óta nem röhögnek ilyenen.."

Szóval, ha azt akarod kihozni ebből, hogy a másik a hülye ilyen kicsavart módon...:), ami most látványosan meghaladja a készségeidet, akkor ne azt írd, hogy:

"Csak ott lehet agyat reszelni, """ahol van""":) .
Máshol meg felesleges."

:)

Ígértem, hogy segítek: Szóval vagy alakítsd át a mondanivalódat vagy javítsd az idegsorvadásod miatt felcserélt szót a mondatban,
Ez helyesen úgy hangzana, ha helyetted kéne gondolkodni, hogy "Csak ott lehet agyat reszelni, ahol *nincs*."

Így viszont értelmetlenné válik a példád jelentése. Vagyis kiderült mindenki számára, hogy nem csak érveid, gondolataid sincsenek egy adott téma kapcsán és pusztán az állati érzelmű 1 bites gyűlölködést még röfögések szintjén sem tudod megfogalmazni és átgondolni.

Mint írtam eléggé reprezentatív. Úgy tudom a szociológusok/politológusok is a rád jellemző fidesz célközönséget és biztos szavazóbázis állapította meg társadalmi eloszlások viszonyában!

Remélem sikerült értelmezni válaszomat és sok sikert kívánok a helyes sorrendben, de egyben megfogalmazott választ illetően! te agyatlan pöcs :)
Eriksson
@SystemError: "Csak ott lehet agyat reszelni, """ahol van""":) .
Máshol meg felesleges."
Ez így helyes. Mivel neked nincs, lehetetlen reszelni.Tehát próbálkozni is felesleges.

Ez a sok rizsa, részletes elemzés mind a "honttalanított" kifejezésről jutott eszedbe? Micsoda páratlan képzelőerő. :)))

Azért van egy gyöngyszem is a kavicsok között:
"Mint írtam eléggé reprezentatív. Úgy tudom a szociológusok/politológusok is a rád jellemző fidesz célközönséget és biztos szavazóbázis állapította meg társadalmi eloszlások viszonyában!"
Ez a mondat minden pénzt megér. Egyetlen tolmács sem tudná a világ egyetlen nyelvére sem lefordítani, de még magyarra sem.
Hacsak nem segítesz.
SystemError
@Eriksson: Attól hogy a szavazóbázis végéről lemaradt egy t betű még érthetnéd, de tudjuk jól, hogy több ponton sem érted te ezt a mondatot igazából... Lefordítom a nyelvedre jó! :) Hülye vagy és/vagy informálatlan vagy. Ez igaz a legtöbb fideszesre, ezt már tudományos mérések is igazolják. Így már érted? Vagy ennél is rosszabb a helyzet a buksidban :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.