Amiből sok van, az keveset ér - jelentette ki Fürjes Balázs.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: Felháboritóbbak!Hiszen mi fizetjük őket ezért is.
advocat
Erre szerződtették. Ennyire futja! És még te is, én is, ők is fizetik.
Nyírfa
@kereső: Igaz. De kiröhögni őket kimondottan egészséges.
advocat
Jut eszembe! Azért államtitkárt erre alkalmazni? Jól megy! Viktoréknak!
Eladott Ország
Fürjes Balázs a fidesz géniusza, szellemi súlyemelője ( mindenhez értő mint tótum-faktum Lúzer' János) mindent megold. Igen, igen igen! Rendezzünk meg mi minden világbajnokságot és nehogy má' Kenya nyerje a téli olimpiát .Majd mi építünk hegyeket hozzá, és ha kell nyáron is befagyasztjuk a Balatont. Csak legyen lehetőség mindenből a lóvét lenyúlni, még ha közben bele is gebed az ország. Most komolyan? Mennyi ibizai kokó, vagy dél-amerikai marihuána, esetleg jó magyar pálesz kell ahhoz, hogy kitudtad számolni? Ahhoz mennyi havi millió közpénz kellett Fürjes Balázs nem túl biztos kormánybiztosnak. Próbálok higgadtan gondolkodni. Végül is a felcsúti kisvasút is hozott némi hasznot Valentin napján. Már látom is magam előtt a „százméteres szerelmes andalgás” plakátjait. „Töltsön el egy romantikus estét Budapest belvárosában, a Duna-parton terpeszkedő förmedvényünkben.” Igen. Förmedvényt írtam. Jellemző a Fideszre, hogy a tervek másképp néznek ki, mint a kész „dolog”. Ugye elkezdtek demokráciát építeni, a rend kedvéért a „d” betűt megtartották és felépítettek rá diktatúrát, te pedig asszisztálsz hozzá. Lehet, hogy nem is ezt a „d” betűs példát kellett volna mondanom, hanem inkább a Dagályt? Kérlek, adj tanácsot, mert a rezsicsökkentés ellenére is ingünk, gatyánk rámegy a lakásra, pedig csak két szoba, fürdő és konyha van. Tudom, ez máris több mint sokaknak, de azért kérlek, segíts! Ne csak nekem, hanem megannyi honfitársamnak. Biztos örülnének egy minimális költségű épületnek. Suttogd a fülembe, hogy mi a bánatot csináljak a felázott pincémmel? Taníts, hogy minimalizáljam a költségeimet? Te annyiban kitűnsz a Kósától, hogy megérted a kérdést, annyiban viszont egálban vagytok, hogy mindig tudjátok rá a választ. Jó lenne, ha magadba szállnál, mert ha eljön az idő, senki nem lesz, aki a seggedet védje ezért a rengeteg disznóságért, amit megengedtél magadnak.
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma, 09:50; Igen, a kormánybiztos az amcsi elnöknek is üzent. Fürjes Balázs számolta meg, hogy az amcsi elnök hányszor fogdosta meg a pápa kezét, mint fehér keresztény.
media.giphy.com/media/l0Iyhj6ouO6YTmvIs/giphy.gif?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201705

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.