Varga Mihály az alapkő letételekor közölte: a kormány természetes szövetségeseként tekint az egyházakra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Arra adja/kapják a pénzt, hogy ingyenkonyhát és téli melegedőszállást építtessenek belőle. Ne éhezzen és fagyjon meg még több ember a fővárosban. A maradékból (ha kevés lenne, akkor a csuhások majd kipótolják saját zsebből) a cigánygyerekek oktatására és szükség szerinti felzárkóztatására, iskolákat létesítenek. Mert mi másért kapnának ennyi pénzt, nemigaz?
CsipkeRózsa
"A 2009-es adatok szerint a rendtagok száma összesen 45, (32 magyar, 6 indiai, 4 vietnámi, 1 olasz, 1 lengyel, 1 belga), 32 pap, 10 tanuló, 2 testvér, 1 novícius, közülük 10 misszionárius."

"A Szalézi rend (más elnevezései: Szalézi Szent Ferenc Társaság, lat. Societas Sancti Francisci Salesi; ol. Salesiani di Don Bosco, lat. Societas Don Bosco, SDB),, szaléziek) klerikus szerzetesi kongregáció a római katolikus egyház keretein belül.
Hivatalos elnevezése: Don Bosco Szalézi Társasága, szaléziak."

Ezek szerint nem egy külön vallás, nem egyház. Kicsit sok a kétmilliárd, ha a katolikus egyházhoz tartoznak, onnan megkaphatták volna a szükséges összeget.
csipetke
Hápersze. Világos. Mindenre osztogatják a lóvét,
de az egészségügy valahogy mindig hátra kerül ilyenkor. Kilométeres várólisták. Inkább erre költenének
vacsi
"a kormány ... kiemelt feladatának tartja támogatásukat, hogy közfeladataikat és közösségépítő szolgálatukat minél jobb feltételek között láthassák el."
Közfeladat az egészségügy és az oktatás is, talán előbb ezeket kellene támogatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.