A balatonfüredi frakcióülés helyszíne előtt tartanak békés demonstrációt szerda délután.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Naiv lelkek! Gondolják, hogy elolvassák? Mészáros és Tiborcz érdekei mindent felülírnak, a józan észt és a tudományt is!
kereső
A hét vicce. Ezektől követelni? Na ,majd kaptok- ti is "soros bérencek" lesztek.
Eladott Ország
A Balaton eladva!
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82337263_2784177754976690_7470752087022764032_o.jpg
Az egész országból kiszedegetik az értékesebb részeket, kiszednek belőle hatalmas pénzeket és tönkre teszik. Rablógazdálkodás. Ezután mikor már mindent kiloptak, dupla áron eladják az államnak. Így két legyet ütnek egy csapásra.
Felesleges a pórnépnek a pihenés, elég, ha lenéz a panellakása erkélyéről és locsolja az erkélyládában a növényeket. Ahogy a bölcsek mondják, minek a parasztnak a csokoládé? Ez az ország már az ismeretlen tettesek hazája lett.
Mindegy mit tesznek, ez már az ő országuk az ő bíróságukkal, az ő Parlamentjükkel, az ő Balatonukkal, az ő talpnyalóikkal. Mindent elkaszálnak egymásnak, osztogatják herdálják a közös javainkat, mert a Döbröginek semmi nem elég. Egyszer talán eljön majd a mi országunk is. Amilyen távolinak tűnik ez most, olyan nagyot fog szólni, amikor elérkezik a nagytakarítás. Amikor majd nevesíthetjük a tetteseket, akkor majd mi is elmondhatjuk, hogy visszavettük ami a miénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.