Miközben mást sem hallani, mint, hogy a kormány rajta tartja óvó tekintetét a koronavírus-helyzeten és éberen őrzi a magyarok egészségét kiderült, hogy a mintegy 1. 000 kórházi beszállító közül egy sem adta be a derekát, nem alkudoznak a kormánnyal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez így közelgő járvány idején valóban a magyar emberek, magyar családok érdeke. Köszönjük NEMzeti kormányunknak!
Húúú, édes Istenem, mi lesz még itt a mi kis eü állapotunknak hála...
kereső
Miért is kéne a kormány zsarolásának engedni? Közbeszerzésen nyerték el a beszállitások jogát, azokat meg a kormány jóváhagyta.(miniszterén,államtitkárán, a beszerzésekért felelős osztályán keresztül). Akkor most miről is beszél a kormány- rendel, de nem fizet? Milyen útszéli tolvaj tempó. És akkor az egészségügy felkészült egy esetleges járvány kitörésére- ja, mindenhol közlik az operativ törzs telefonszámát. Nem ám, hogy esetlegesen megyénként /régiónként lenne egy kijelölt virológus,infektológus, járványügyes csapat. Á nem. Mindenki jelentkezzen Pintér Sándornál.
CsipkeRózsa
Remélem, a zsarolásnak továbbra sem engednek.
Milyen eljárás, hogy a leszállított árú után alkudozzon valaki? Olyan, mint a visszamenőleges törvénykezés.
szegfue
@CsipkeRózsa: Kiegészitelek: ezeknek az áruknak a többsége nemhogy "leszállitott", de már réges régen felhasznált termék, mert ezek a mindennapos kezelésekhez, mütétekhez szükséges eszközök, gyógyszerek. Ha mostantól nem szállitanak, akkor bizony odajutnak az e.ü. intézmények, hogy egyszerüen nem tudják ellátni a mostani betegeket... és akkor még nem a koronavirusról beszélek. A termékek után a szállitó megfizette még az ÁFA-t és a társasági adót is ugy, hogy a számlája értékét még nem kapta meg! Mit szólna egy élelmiszeráruház, ha bemennék és ott megenném a kiflit+szalámit+ bármit és utána nem fizetném ki, mert drágának tartom?! Ez tényleg gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.