Böszörményi Nagy Gergely 24 millióért importált volna startupokat, a NER egyik kedvenc ügyvédje szakértett gyermekügyben, és volt, aki hatmillióért sátorozott Tusványoson. Ha egy általános iskolás ma Magyarországon gimnáziumba szeretne jelentkezni, akkor egy időre abba kell hagynia a tiktokozást meg a letöltögetést, hogy belépjen a KIFIR középfokú felvételi információs rendszerbe, ahol megkeresi a vonatkozó digitális űrlapot az elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén, kitölti, majd - nem, nem megy vissza tiktokozni, hanem - a kitöltött digitális dokumentumot kinyomtatja, borítékba dugja és elküldi egy győri címre, illetve a kiválasztott iskolába.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Gratulálok Dojcs Tompinak ,a sikeres koordinálásért,,,Vajon mennyit nyal fel ezért,,mint qrmánybiztos ( mellékállásban ),,?? Úgy tudom ,,ez a zseni az EU- ban mereszti a valagát .,mint főállású képviselő.
CsipkeRózsa
Az orbáni vezetés óta rengeteg pénz megy saját zsebekbe a nagy mennyiségű tanulmányok írásával. Ezek kiterjednek mindenféle tanfolyamra, témára, akár birka-nevelésre is, nagy részük más forrásból való másolással. Talán ez a legnagyobb kereseti lehetőség, ami a legkevesebb munkával jár.
verőce21
@Gyütt Mönt: Hát te meg melyik Soros bandából kerültél ide?
Clavigo
@verőce21: Eszed pont annyi van,,mint egy hintalónak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.