Böszörményi Nagy Gergely 24 millióért importált volna startupokat, a NER egyik kedvenc ügyvédje szakértett gyermekügyben, és volt, aki hatmillióért sátorozott Tusványoson. Ha egy általános iskolás ma Magyarországon gimnáziumba szeretne jelentkezni, akkor egy időre abba kell hagynia a tiktokozást meg a letöltögetést, hogy belépjen a KIFIR középfokú felvételi információs rendszerbe, ahol megkeresi a vonatkozó digitális űrlapot az elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén, kitölti, majd - nem, nem megy vissza tiktokozni, hanem - a kitöltött digitális dokumentumot kinyomtatja, borítékba dugja és elküldi egy győri címre, illetve a kiválasztott iskolába.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Jelenség, na meg az ok és okozat

Hadházy sokkal nagyobb (és sajnálatosan elterjedt) problémára mutatott rá, mint az ő gondolná

Mottó:
nem könnyű belátni, ha nem értesz hozzá,
de az a tény, hogy miközben a készpénzforgalmat „üldözik”
az üzletekben a kártyás fizetés igencsak lassú,
is ide tartozik

„A DIGITÁLIS JÓLÉT PROGRAM NÉHÁNY NER-CÉG TULAJDONOSÁNAK JÓLÉTÉT SZOLGÁLJA” – foglalta össze a képviselő a tapasztalatait.
Előre kell bocsássam, hogy senkinek nincs oka bármiféle csodálkozásra, lévén „A DJP leismertebb arca maga az ötletgazda, Deutsch Tamás úgyis mint "a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos".”!
Igen ez szó szerint az egész úgy ahogy van olyan mint Tompika!
Nos ez a jólét igencsak találóan keltette fel a képviselő figyelmét:
www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/egyeni_jelentkezes_menete
amivel még egy állatorvost is sikerült kiakasztaniuk! =))
Nos meg kell mondjam, hogy ez egy kiragadott példa, mert kis túlzással csak hasonlóak vannak, sőt ez még a kevésbé ostoba megoldások halmazában leledzik! =))
Clavigo
Gratulálok Dojcs Tompinak ,a sikeres koordinálásért,,,Vajon mennyit nyal fel ezért,,mint qrmánybiztos ( mellékállásban ),,?? Úgy tudom ,,ez a zseni az EU- ban mereszti a valagát .,mint főállású képviselő.
CsipkeRózsa
Az orbáni vezetés óta rengeteg pénz megy saját zsebekbe a nagy mennyiségű tanulmányok írásával. Ezek kiterjednek mindenféle tanfolyamra, témára, akár birka-nevelésre is, nagy részük más forrásból való másolással. Talán ez a legnagyobb kereseti lehetőség, ami a legkevesebb munkával jár.
verőce21
@Gyütt Mönt: Hát te meg melyik Soros bandából kerültél ide?
Clavigo
@verőce21: Eszed pont annyi van,,mint egy hintalónak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.