Mellkason szúrtak egy nőt Nagykarácsonyban szombaton, a feltételezett elkövetőt elfogták – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a település közterületén találtak rá a földön fekvő, mellkasán szúrt sérülések miatt erősen vérző nőre szombaton kora délután.

Mellkason szúrtak és az utcán hagytak egy nőt Nagykarácsonyban

A bejelentés után a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az elkövető felkutatását, és nem sokkal később az esettel összefüggésben előállítottak egy 64 éves nagykarácsonyi lakost.

Az őrizetbe vett férfi elszámoltatása folyamatban van.

A megyei főkapitányság az ügyben emberölés kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást – áll a közleményben.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
@Borsodi: Mert hogy egyre többen vannak. Pedig az össznépesség csökken. Nemsokára fordul a kocka és a putrisok lesz a többség. Nem kell már 50 év sem. (az náluk 3 generáció!!!)
lampa laz
Orbán is így cselekedett 2015-ben amikor be, és ráengedte nyugatra az itt összegyűjtött migránsokat. Idióta illiberális faxfejek politikája.
lampa laz
@lampa laz: ez jól mellé ment, nem ide akartam.
Borsodi
Szolgálunk és védünk,egyre kevesebb az erőszakos bűn cselekmény.Igaz egyre többen követik el.és főleg a putrisok.
KisGenyo2
@Borsodi: Mert hogy egyre többen vannak. Pedig az össznépesség csökken. Nemsokára fordul a kocka és a putrisok lesz a többség. Nem kell már 50 év sem. (az náluk 3 generáció!!!)
Borsodi
@KisGenyo2: Borsodban már igen csak jól haladnak Ózdon már nappal is sötét van Somsályról ,Putnokról Sajókazáról már nem is beszélve,katasztrófa a helyzet,Ha ide jönne egy külföldi Svájcból azt hinné Afrikába van.Igazad van,igaz nem ötven év öt év is elég mer úgy szaporodnak mint a patkányok.Akikről én beszélek,úgy is élnek és annyit is tesznek az asztalra ,csak élősködnek lopnak gyilkolnak rabolnak.Magyarország Cigányország lesz ha így haladunk.mert ha egyel többen lesznek kiirtanak minket .Mondta nekem egy kedves putris.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.