Az ENSZ jelentése szerint szombat estére már mintegy 13 ezer ember torlódott össze a görög-török határon abban a reményben, hogy uniós területre léphetnek. Varga Mihály pénzügyminiszter nem hagyta szó nélkül az eseményeket. Pénteken Erdogan török elnök bejelentette, hogy megnyitják a menekültek előtt a török határt Európa felé, azóta folyamatosan nőtt a görög határhoz közeli törökországi Edirne városába érkezők száma. A Demirören török hírügynökség úgy tudja, hogy szíriaiak, irániak, irakiak, marokkóiak és pakisztániak is vannak közöttük. Facebook-oldalán hívja fel a figyelmet, hogy a menekültek hamarosan a magyar határnál lehetnek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Szemétség az, hogy úgy fociznak a menekültekkel, mintha játékszerük lenne az emberi nyomorúság, hasonlóan a hajléktalanokhoz, és a partvonalra vetettekkel, akik közül a hajléktalanok büntethetőek, ha az Isten ege alatt hajtják fejüket álomra!
.
Miközben őfélesége főkönyvelőjének nem bántja a kényes kukkantóját, hogy ezermilliárdok válnak narancsköddé az üresen kongó betonszarkofágokban!
.
Az EU-s lóvéért is két kézzel tartják a pacás markukat akkor, amikor nem vesznek részt a menekültügyben, csak azzal, hogy MENEKÜLT KVÓTÁT NEM VÁLLALNAK, meg MENEKÜLT SZÁLLÍTÁST IGEN!
.
Miközben naponta csak EGY MIGRÁNCS kopogtathat be azon a tankcsapdájukon, amelyet a honfoglalás óta elsőként littyentettek oda, ahol semmi keresnivalója nem lenne!
.
Őfélesége főkönyvelője inkább könyvelgesse a felcsúti bárÓ által narancsköddé változtatott milliárdokat, amúgy VILÁGJÁRVÁNY IDEJÉN:
.
--- Rejtély, mire kapott plusz 2,4 milliárdot a felcsúti foci
.
g7.hu/kozelet/20200213/rejtely-mire-kapott-plusz-24-milliardot-a-felcsuti-foci/
.
----10 milliárdot osztott szét a kormány a Trianon-évfordulóra hivatkozva, Schmidt Mária alapítványa kapta a harmadát
.
nepszava.hu/3068957_10-milliardot-osztott-szet-a-kormany-a-trianon-evfordulora-hivatkozva-schmidt-maria-alapitvanya-kapta-a-harmadat
.
Fentieken kívül a letelepedési kötvényekre lassan vissza kell pengetni a a hozamokat, és ki tudja mennyibe kerül az adófizetőknek a vendégmunkások szállásainak a biztosítása!
.
Az un.kép nem mond semmit egy olyan bazártól, akik elvesztették a tisztességüket az un. székházmutyinál!
.
!!!
verőce21
Rémhírkeltés ez, ugye lipsok? Most kellene lebontani a kerítést! :)
fahrenheit451
Egyeseknek az a bajuk, hogy a propeller megváltozott.
Nos, az egész világ megváltozott, miért a propellerben történő változások zavarnak?

Ez a világ már nem ugyanaz - se veled, se nélküled.
kereső
@Pálinkás Pál: Ki bombázott, ki az aki megtámadott egy idegen országot, hogy népirtást végezzen a kurdok között? Na ne rühögtess, hogy a jogvédők!! Láss már tovább a szemellenződnél. Nem örülök én sem, csak amig te csak az okozatot látod, én próbálom az okokat is nézni. És nem tetszik, hogy Te nem Európával vagy szolidáris ezügyben, hanem putyinnal./orbánnal. Tényleg az lenne a legjobb, ha senkinek sem kellene elmenekülnie a szülőföldjéről, hanem békében épitkezhetnének, élhetnének. És aért nem a jogvédők a hibásak, hogy ez nem igy van a világ számos pontját. Sajnos, úgy látom, hogy a triumvirátus egyre közelebb hozza európához a háborús helyzetet. Nem nyugszanak, amig az "álmaik" meg nem valósulnak.
Pálinkás Pál
@kereső: Én nem Európával...ugye viccelsz??? És mit ne mondjak...marhára nem érdekelnek az okok...mellesleg kurd alig van ezek között...és ezt te is tudod jól!!! Azt is tudod hogy 95%-uk nem menekül semmi elől...hanem csak el akarja tartatni magát...és épeszű ember nem gondolja hogy ennek a söpredéknek helye van a civilizált világban!!!
Csizmás Kond
Ezek tényleg menekülnek...a unka elől, mert ha dolgozni akarnának ott van a szétbaszott országuk és újraépíthetnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.