Teljesen érthető, ha a magyar rendőrség nagy ellenőrzésbe kezd az utakon.

A Bp-i Autósok Közössége osztott meg egy videót arról, hogy mi történik, ha valaki rádudál a szabálytalanul tolakodni próbáló autósra. 

"Péntek délutáni angyalföldi, komótos, de azért haladós forgalmat megunó tahó barátunk megmutatta, hogy az AUDIsokat sem kell félteni: Megtalálta a lelki egyensúlyát 50%-ba a parkolóhelyeken – 50%-ban a biciklisávban 60-70km/h-val.... Csak gratulálni tudok a teljesen indokolatlan manőverhez, amivel nyert talán három autót...."

- írja a felvétel készítője.

Az audis nem volt szívbajos, szépen nyújtotta a középső ujját.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Pálinkás Pál: Igen. Ismerős érv ez. Meg olyat is szoktak mondani, hogy "Én két sör után is jobban vezetek mint más józanul."
Nekem az kevés, hogy tíz alkalomból csak egyszer ütnek el így embert a zebránál. Magyarázd meg annak az egynek a családjának, hogy miért tartod feleslegesnek a közlekedési szabályokat.
Pálinkás Pál
@human: rendben...a közlekedési szabályok egy hányada indokolatlan,marhaság...nem életszerű...aki vezet,erre számtalan példát tud mondani...fogadok neked nincs jogsid,és nem vezetsz...és ha lenne szövegértésed,nem a szabálysértést vitattam,hanem az önkéntes rendör féle viselkedést...mellesleg kérdeznélek,attól hogy az a f@szkalap dudált...változott valami???
human
@Pálinkás Pál: "..fogadok neked nincs jogsid,és nem vezetsz..." hát szerintem lottózni se lottózzál. :D
Voltam már tanúja, hogy a fenti videón látható gyalogos átkelőben valaki majdnem elütött egy gyalogost, mert elhúzott az álló autó mellett. Talán ha elég sokat fogsz majd te is vezetni és lesz elég tapasztalatod :) , akkor te is találkozol ilyen esetekkel és akkor megérted a szabályok fontosságát.
Pálinkás Pál
@human: lehet kicsit régebben vezetek mint te...de hol láttál te álló autót a zebránál???légyszíves mutasd meg nekem is!!!
Lepényleső
Na de a rendőrség az ilyeneket nem is fogja megbüntetni,csak mély alázattal tisztelegnek neki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.