A szülőktől a pedagógusokon át egyre többen, egyre hangosabban követelik a kormánytól az általános- és középiskolák bezárását, a kormány viszont ebben is a már számtalanszor tapasztalt "széllel szemben" politikát vitt annak ellenére, hogy a környező országok közül már azok meglépték, ahol a magyarnál kevesebb fertőzött van. Most ez változott meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
elzavarják aztán nézhet a széllel szemben olyan törperős hogy na.Az hogy ki mikor kivel hogyan talál megoldást hát megsugom az emberek meg fogják találni rá, ennyire nem bénák, csak a kormány ezt képzerli.
.Bármikor képes egy ember a nagy fazékba kaját késziteni. Aki meg éhes az nem válogat hanem eszik 3-5 embert bármikor ki tudunk segiteni egy hétre ha muszály és kell. mert össze kell fogni azért
A megoldást kell keresni nem a kifogásokat,amit nem tudok ebben leszegényedni, mert az vagyok most is az átlaghoz képest. És ettől még bármikor .viz fazék gázpalack, és , éhes ember kell csak hozzá. 100- 98 igy gondolkodik . A bajban ismered meg a barátokat régi de igaz mondás.
Érdekes az egyetemistákat hazapaterolták ? haza bizony mint a zsuppot. Lesz üres vendégány karanténhoz?! ez van ez lesz egyenlőre.NEM SÁPITOZNI KELL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.