Pintér Sándor belügyminiszternek nincsenek tünetei, de nála is elkezdődtek a koronavírussal kapcsolatos járványügyi vizsgálatok – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap az MTI-vel.

Pintér Sándoron elvégezték a vírustesztet: nincsenek tünetei, eredmény később várható

A marokkói média szombati közlése szerint pozitív lett a koronavírustesztje Abdelkader Amara marokkói miniszternek, aki a héten Magyarországon járt, és mások mellett találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel is.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ tudatta: minden magyar állampolgárra egyformán érvényesek a szabályok, ezért Pintér Sándor belügyminiszter esetében is elkezdődtek a járványügyi vizsgálatok.

Hangsúlyozták: Pintér Sándornak nincsenek tünetei. Ennek ellenére az egészségügyi előírásoknak megfelelően az ő esetében is elvégezték a szükséges vizsgálatokat, melyeknek eredményéről a nyilvánosságot is tájékoztatni fogják – tették hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
"Amíg a beteg nem mutatja a koronavírus-fertőzés tüneteit, nincs értelme elvégezni a tesztet – mondta az országos tisztifőorvos" Sintér Sándoron mégis elvégezték, egy egyszerű civileket meg elhajtják.
Egyenlőek vagyunk, de régóta tudjuk, hogy a fideszben vannak egyenlőbbek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A vírusok illegalitásba mentek nála? Az utolsó pár sejt a legjobb!...mint az öcsénk,aki az utolsó sütiere ugrott!
A többi nem is érdekelte! (;-:)) Szegény "fő Javier" !
csak úgy....
@division: a trafipaxok müködnek,köll ennél több a rend kedvéért orbanisztánba?
Eladott Ország
@division: tegnap, 16:00; Háziorvosok írják meg, hogy hiába akarnak maszkot venni, a gyógyszertárakban nincs. Aztán a minap egy orvos leírta, hogy most kapott a praxis maszkot, kétszáz darabot, ráadásul egyszerű sebészeti maszkot, ami nem igazán hatékony, civilek esetében is csak annak ajánlják, aki már beteg, és nem a saját védelmében, hanem hogy ne köhögje össze a környezetét, jó eséllyel sok embert megfertőzve ilyen módon. Szlovákiában a boltban, gyógyszertárakban, közösségi terekben szájmaszk nélkül be sem lehet menni és akkor még Orbán ajánlott fel maszkot Peter Pellegrini szlovák miniszterelnöknek. A csúti bűnöző cigánynak és politikai prostituáltnak halvány fingja sincs a járványügyi helyzetről, de ő pofázik a közpénzrádióban és ő az operett' törzs vezető is, de őt csak az ország kifosztása érdekli. Szájmaszk nélkül te se járkáljál az orbánjugendi/fidelitas szemináriumra, mert egyébként anélkül is fertőztök, jobban mint a pestis! De Orbán szerint a legnagyobb veszélyt most is a migráncsok' jelenti. Nos az ilyen egy elmebeteg barom!
division
@Eladott Ország: Nem járok semmiféle szemináriumra, és aki fertőz az te is lehetsz ugyanúgy, vagy bárki, attól függetlenül hogy nincsenek tüneteik. A stílusod miatt viszont (most sem tudtad sértegetés nélkül leírni a mondandódat) egyáltalán nem sajnálnálak ha téged elkapna, nyugdíjasokra, krónikus betegségben szenvedőkre (ez nálad ugye az agyad) különösen veszélyes. Egyébként nálunk egyelőre 2 hónap fizetett szabadság van, így döntöttem, remélhetőleg addigra csillapodik ez az egész, ha meg nem, arra is van forgatókönyvem. Hiába gondolod rólam azt, hogy én egy szar ember vagyok, ez legyen a te problémád, amilyen ember te vagy az sem érdekel ha az intenzíven végzed.
division
@Eladott Ország: Egyébként már a migránsok között is vannak jócskán fertőzöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.