Pintér Sándor belügyminiszternek nincsenek tünetei, de nála is elkezdődtek a koronavírussal kapcsolatos járványügyi vizsgálatok – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap az MTI-vel.

Pintér Sándoron elvégezték a vírustesztet: nincsenek tünetei, eredmény később várható

A marokkói média szombati közlése szerint pozitív lett a koronavírustesztje Abdelkader Amara marokkói miniszternek, aki a héten Magyarországon járt, és mások mellett találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel is.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ tudatta: minden magyar állampolgárra egyformán érvényesek a szabályok, ezért Pintér Sándor belügyminiszter esetében is elkezdődtek a járványügyi vizsgálatok.

Hangsúlyozták: Pintér Sándornak nincsenek tünetei. Ennek ellenére az egészségügyi előírásoknak megfelelően az ő esetében is elvégezték a szükséges vizsgálatokat, melyeknek eredményéről a nyilvánosságot is tájékoztatni fogják – tették hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
"Amíg a beteg nem mutatja a koronavírus-fertőzés tüneteit, nincs értelme elvégezni a tesztet – mondta az országos tisztifőorvos" Sintér Sándoron mégis elvégezték, egy egyszerű civileket meg elhajtják.
Egyenlőek vagyunk, de régóta tudjuk, hogy a fideszben vannak egyenlőbbek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Eltelt öt nap? Mert ha nem, akkor vizes nyolcas!
kereső
A miniszter úr(??) is veszélyeztetett korban van.
szép új világ
"Amíg a beteg nem mutatja a koronavírus-fertőzés tüneteit, nincs értelme elvégezni a tesztet – mondta az országos tisztifőorvos" Sintér Sándoron mégis elvégezték, egy egyszerű civileket meg elhajtják.
Egyenlőek vagyunk, de régóta tudjuk, hogy a fideszben vannak egyenlőbbek...
csak úgy....
oszt a szíjjártó merre kószált az utóbbi idökben? tesztete valaki a pötyit?
vacsi
Pintér Sándor, mint miniszter, köteles lett volna vigyázni magára, és ilyen orbitális hibát nem elkövetni. A kormány tagjaira most nagy felelősség hárul!
kereső
@vacsi: Kormány tagjai, meg a felelősség? Mond Te hol élsz?
jesz
a fényképét elnézve, tűnődöm, mi járhat a fejében?
Eladott Ország
Erre szokták mondani fideszék, hogy kettős mérce. A boldogulás kötelező alapanyaga az erkölcsi árvízkárosultság, a párthűség és az elvtelenség. Ma Magyarországon sikeresnek lenni valóban nem egyszerű dolog, miután a siker záloga leginkább a seggnyalási hajlandóságban és a kinyalandó seggektől mért távolságban keresendő. Jobb helyeken egy országot, egy társadalmat nem zéró összegű játszmák alapján irányítanak (ahol egyesek csak akkor nyernek, ha kettesek veszítenek), az elmehet a kurva anyjába, Bayerül szólva.
Eladott Ország
@csak úgy...: ma, 15:21; Szíjjártó Pötyi egyenlőre magát teszteli, ugyanis magasabb hőmérsékleten elpusztul a vírus.
A virológusok szerint 25 fok fölé történő emelkedés esetén várhatóan meg kell állnia a koronavírus terjedésének. Erre legjobb módszer a "marokmarcsa"
www.zoldhirado.hu/getpetimatyizik.gif
nezelodo
@jesz: Ő tudja, hogy immunis... A kínai piaci üzletfelei között már megszerezte a védettséget.
kereső
@Eladott Ország: Ezzel csak az a baj, hogy a szervezetbe bejutva, történesen nagyon kedveli a meleget. ?)))))))))))))
csak úgy....
@Eladott Ország: akkor akár a finneknél szaunázhatna is ha nem verte vóna ellenük a nyálát,persze mint @kereső: mondja...,pötyinek már benne van a szervezetében és csípi a meleget..
Yoda69
A vírus 14 napig is tünetmentes lehet.
division
@Eladott Ország: Kutatások meg azt mutatják, hogy még 37 fokon is életképes marad 2-3 napig. Egyébként 3000 forintért bárki elvégeztetheti magánúton a tesztet ha nagyon akarja, a lelet pedig 25-28 ezerbe kerül. Ennyit azt hiszem megér, aki úgy érzi gond van. Egy havi cigi ára kb.
division
@szép új világ: Mehetsz magán úton is, nem nagy pénz. Egyébként meg: indirekt.hu/kulfold/koronavirus-a-svedek-csak-a-sulyos-allapotu-idos-betegeken-vegeznenek-tesztet/
Érdekes, itt is ezt mondják, bár a magam részéről inkább szavazok a bezárásokra egy ideig.
Eladott Ország
@division: "A cseh belügyminiszter Kínából rendelt: 100.000 gyorstesztet, 1.100.000 N95-ös orvosi maszkot és 1.8000.000 sima maszkot. A szállítmányért magángépet küldött Kínába, szerdán érkezik meg Prágába. Emellett a kórházak előtt sátorokban szűrőállomásokat állítanak fel, ahol a jelentkezőktől mintát vesznek, ki sem kell szállniuk az autóból ,úgy mint Dél-Koreában." B + meg a cigány bűnöző és politikai prostituált bandádat ta fidesz faszszopó és seggnyaló birka!
lusta
1. A vicc kedvéért Külgazdasági és Külügyminisztériumnak nevezett kétballábas és kétbalkezes szolgák hogyan engedték meg ezt a látogatást?
2. Sintér Sanya karanténba került? Erről ugyanis nem szólnak a hírek.
3. Mi van a többi dolgozóval?
4. A marokkói miniszter magyarországi látogatása során egy rahedli emberrel érintkezett, a repülőtéri, szállodai alkalmazottaktól kezdve a magyarországi cégek dolgozóival, vezetőivel egyetemben. Ezek közül kiknél végezték el a tesztet és kiket küldenek karanténba?
Cicamama55
@szép új világ: Mert tudták, hogy közvetlen kapcsolatban volt a korona vírusos politikussal, azért történt meg ez a vizsgálat. Igazából inkább az lehet a baj, hogy a pozitív eredményeket produkálók feltérképezése azonnal nem történik meg, illetve lassú. Én legalábbis így érzem. Soha nem hallani az újabb megbetegedőkről merre voltak, kikkel érintkezhettek. Ezt hiányolom!
division
@Eladott Ország: Téged kéne valakinek majd egy pride - on jól telibe vágnia valakinek, hátha észhez térnél:-)
division
@Eladott Ország: Nagyon jól nézel ki a képen. Elkaptad a vírust? :-) Egyébként te a propi baloldali provokátora vagy? Mert azok vannak itt a nap 24 órájában csak minden nap (meg persze a jobboldali provokátorok is).
balos
"olajos"bárónak szőke a vére is!Természetes,hogy a vírus sem fogja!
Nessy
@Cicamama55: Viszont azok az egészségügyiek, akik vírusos beteget ápoltak védőfelszerelés nélkül, más protokoll szerint kezelendők, mint hazánk nagyjai! De ha erre rákérdez valaki az uszít, zaklat! Szakadjon rájuk az ég!
Eladott Ország
@division: Az elvégzett koronavírus tesztek száma, 1 millió lakosra vetítve:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90377872_10158212616852700_7199695824798875648_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=ca434c&_nc_ohc=UP-FBoAN_MgAX-Cg_AH&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=44a89f152c93c81d23979e6c5e1425f4&oe=5E963FBF
A csúti bűnöző és politikai prostituált cigány még ezen is nyerészkedik! Rohadjon meg a bandájával együtt!
division
@Eladott Ország: Azt elismerem, több tesztet kellene csinálni, és határozottabban fellépni a szabályokat be nem tartókkal szemben. Mindenesetre én biztosan elvégeztetném magamon, amennyiben tudnám, hogy érintkeztem egy olyan emberrel, aki fertőzött, akár kétszer is, mert az elején nem feltétlenül mutatja ki a teszt. Aki teheti, tegye ugyanezt, de mindenképpen hívja fel az illetékes szerveket.
kokopelli
A vírusok illegalitásba mentek nála? Az utolsó pár sejt a legjobb!...mint az öcsénk,aki az utolsó sütiere ugrott!
A többi nem is érdekelte! (;-:)) Szegény "fő Javier" !
csak úgy....
@division: a trafipaxok müködnek,köll ennél több a rend kedvéért orbanisztánba?
Eladott Ország
@division: tegnap, 16:00; Háziorvosok írják meg, hogy hiába akarnak maszkot venni, a gyógyszertárakban nincs. Aztán a minap egy orvos leírta, hogy most kapott a praxis maszkot, kétszáz darabot, ráadásul egyszerű sebészeti maszkot, ami nem igazán hatékony, civilek esetében is csak annak ajánlják, aki már beteg, és nem a saját védelmében, hanem hogy ne köhögje össze a környezetét, jó eséllyel sok embert megfertőzve ilyen módon. Szlovákiában a boltban, gyógyszertárakban, közösségi terekben szájmaszk nélkül be sem lehet menni és akkor még Orbán ajánlott fel maszkot Peter Pellegrini szlovák miniszterelnöknek. A csúti bűnöző cigánynak és politikai prostituáltnak halvány fingja sincs a járványügyi helyzetről, de ő pofázik a közpénzrádióban és ő az operett' törzs vezető is, de őt csak az ország kifosztása érdekli. Szájmaszk nélkül te se járkáljál az orbánjugendi/fidelitas szemináriumra, mert egyébként anélkül is fertőztök, jobban mint a pestis! De Orbán szerint a legnagyobb veszélyt most is a migráncsok' jelenti. Nos az ilyen egy elmebeteg barom!
division
@Eladott Ország: Nem járok semmiféle szemináriumra, és aki fertőz az te is lehetsz ugyanúgy, vagy bárki, attól függetlenül hogy nincsenek tüneteik. A stílusod miatt viszont (most sem tudtad sértegetés nélkül leírni a mondandódat) egyáltalán nem sajnálnálak ha téged elkapna, nyugdíjasokra, krónikus betegségben szenvedőkre (ez nálad ugye az agyad) különösen veszélyes. Egyébként nálunk egyelőre 2 hónap fizetett szabadság van, így döntöttem, remélhetőleg addigra csillapodik ez az egész, ha meg nem, arra is van forgatókönyvem. Hiába gondolod rólam azt, hogy én egy szar ember vagyok, ez legyen a te problémád, amilyen ember te vagy az sem érdekel ha az intenzíven végzed.
division
@Eladott Ország: Egyébként már a migránsok között is vannak jócskán fertőzöttek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.