Az ügyészség életfogytiglant kért a férfira.

Felháborító: egyedül élő időseket rabolt ki a pesti férfi, az egyiküket halálra verte

A vádirat szerint egy huszonöt éves férfi 2018. elején, a XVII. kerületben, kifigyelte az idős és mozgásában is korlátozott sértett életvitelét. A férfi egy harminchárom éves másik férfival együtt elhatározta, hogy az egyedül élő sértettet kirabolják. Az idősebb férfi a tervezett bűncselekmény elkövetésébe bevonta az általa is tudottan személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt már büntetett harmadik terheltet, egy harmincöt éves férfit.

A csoport 2018. április 17-én a sértett házához ment, és a késő este a harmincöt éves férfi a bejárati ajtót berúgva behatolt a házba, majd kutatni kezdett. Erre a sértett felébredt, mire a behatoló életveszélyesen bántalmazta. A huszonöt éves férfi ezt követően ment be a házba, és miután látta, hogy a sértett magatehetetlenül fekszik a földön, ő is értékeket kezdett keresni és készpénzt vett magához, ezután társával – a sértettet magára hagyva – távozott az ingatlanból. A harminchárom éves férfi ez idő alatt a sértett házának környékén körözött a gépkocsival, majd a helyszínről menekülő társait a közelben felvette és hazaszállította.

A sértett a bántalmazás következtében számos súlyos sérülést szenvedett el, és a helyszínen életét vesztette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendkívül alapos nyomozás eredményeképpen azonosította és elfogta a három férfit.

A Fővárosi Főügyészség a bántalmazó vádlottal mint visszaesővel szemben nyereségvágyból és az elhárításra korlátozottan képes sértett sérelmére elkövetett emberölés bűntette; társai ellen csoportosan és az elhárításra korlátozottan képes sértett sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt, egyikükkel mint felbujtóval szemben emelt vádat a Fővárosi Törvényszék előtt.

Forrás: Ügyészség

Illusztráció: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
Aztán szép napos cellát kapjanak,nehogy a sz@rházi hiénák bepereljék az államot.
Mert jön a Helsinki Bizottság.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A nap kérdése

Milyen távolságra vannak egymástól a „bigottságok”?

Mint ismert a retardált dagadt törpe ismét elemében érzi magát, - igaz csak lélekben – csizmát húzott és homokzsákot rángat. Bár inkább borsós-zsákok, mert kö9zben nafy ívben tesz az EU, a WHO és a józan ész előírásaira. Nem lévén veszélyeztetett gátak „túlmozgásának” verbális teret enged. „Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken jelentette be, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoport alakul.”
Nos a dolog k9molytalanságára mi sem jellemzőbb, mint az, hogy „Csütörtökön egy újabbat, úgynevezett önkéntes akciócsoportot állított fel a miniszterelnök, amelyet Révész Máriusz kormánybiztos, országgyűlési képviselő vezet.”!! =))
Nos mint azt a párt központi napilapja közreadta népünk szemefénye ezek között cikázik!
Nos, - azon túl, hogy ezek munkáját (ha van ilyen) akadályozza azzal, hogy személyesen is ott akar lenni (bár nem zárható ki, hogy ez hasznos, mert addig sem csinálnak semmi baromságot) - ha kellő távolságra vannak egymástól az egészségért aggódók örömére kocoghat egy kicsit. Na nem akarok magammal vitatkozni, de ez utóbbi elég nagy marhaság:
egyfelől, ha akar a Szent-György téren is kocoghat egyet,
másfelől a birkáinak valószínű együtt sincs annyii esze, hogy a kocogás egészséges voltáról véleményk legyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.