A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) cáfolta azt a sajtóban megjelent hírt, miszerint Csehországba tartó egészségügyi maszkokat tartalmazó szállítmányt foglalt le.

A NAV tagadja, hogy lefoglalta volna a csehek maszkjait

A NAV szombaton közölte az MTI-vel, hogy nem foglalt le maszkokat.

Hozzátették, a NAV a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben elsősorban az adózóknak nyújtott szolgáltatásaira fókuszál.

A közúti ellenőrzésekkor – az adóelkerülő, visszaélésszerű magatartás kiszűrése mellett – a szolgáltató jelleg dominál: a hivatal segíti a szállítókat, fuvarozókat is – írták.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ahhoz képest, hogy március 4-én Prágában a V4-eknek – már a koronavírus miatt összehívott – kormányfői találkozója után Andrej Babis azt jelentette be, hogy szorosabb lesz a koronavírusügyben az együttműködés a visegrádi országok között, konkrét segítséget is nyújtanak majd egymásnak, például a védőeszközök beszerzésében, ennek nem sok jele látszik. Illetve a cseh-szlovák együttműködés elkezdődött, de Magyarország ebből a jelek szerint kimaradt. Ehhez képest mi nem győzzük hangoztatni, milyen komoly és szoros kapcsolat van Magyarország és Kína között. Amire most igazán nagy szükség lenne." Úgy látszik a kohézió barátai kapcsolat és a keleti nyitás beszart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Béla333: A NAV kétszer vette: először észreVETTE, másodszor pedig elVETTE ! Mint a csörgősipkás unortodox Matolcsy Romeo, arra az ellenzéki képviselői kérdésre, hogy miért vette meg a Magyar Nemzeti Bank kétszer is ugyanazt az épületet a Budai Várban. A Nemzeti Bank először majdnem 2 milliárd forintot, később csaknem 9 milliárdot fizetett az ingatlanért. Válasz: mert neki "7,5 milliárd rokona van a Földön, hiszen az úr, a teremtő mindenkit rokonként megteremtett." Erre a rohadt mocskos cinikus és pofátlan gecire, már ideje volna, ha rárohadna a műanyag lakat teljes vagyonelkobzás mellett.
hirklikk.hu/kozelet/ketszer-vette-meg-a-magyar-nemzeti-bank-ugyanazt-az-epuletet/359140?fb_comment_id=2651154478313845_2651226991639927
Clavigo
" Megvédték " oszt jónapot. Jó lesz az majd a közeli kondatagoknak,,családjaiknak.
Eladott Ország
Egyébként már az építőiparban használatos pormaszkot sem lehet kapni a Praktikerben és az OBI-ban sem,de be kell vezetni a statáriumot, a diktatúrát és a börtönböntetést, hogy rohadjanak meg!
Sámannus
Tudjuk, hogy a maffia keze van a dologban és ők törvényen felül állnak. Ismerjétek már be .
ómió
@durbincs:És nem is akárhogyan! Szinte már visszhangzik a fajkreténségük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.