Súlyos helyzetről számolt be a sportoló.

"Nem vették komolyan" – Ezt üzeni Spanyolországból a magyar kézilabdázó

Egy hete vonult önkéntes otthoni karanténba Ligetvári Patrik válogatott kézilabdázó, aki Spanyolországban légióskodik. Az ott kialakult járványügyi helyzetről, valamint döntése okáról, hogy miért nem tért haza korábban mesélt most a sportoló.

A körülményekhez képest rendkívül higgadtan, az óv- és biztonsági előírások maximális betartása mellett vonult önkéntes otthoni karanténba már egy hete a Spanyolországban légióskodó kézilabdázó, Ligetvári Patrik. A magyar válogatott kézilabdázót nem érte felkészületlenül az egy hete elrendelt spanyolországi kijárási tilalom. A Madrid után leginkább járvány sújtotta Logronoból jelentkezett most a sportoló.

„Épp itthon tartózkodtunk, amikor bejelentették a kijárási tilalmat. Nem ért minket váratlanul a dolog, már korábban felkészített minket a klub egy ilyen esetleges helyzetre, így előre bevásároltunk. Korábban jelezte a klub, hogy aki szeretne, térjen haza, de az embertársaim és a családom védelmében jobbnak láttam, ha itt maradunk, önkéntes itthoni karanténban”

– mondta a 95.8 Sláger FM-en a sportoló, aki igyekszik kihozni a maximumot a körülményekből.

„Kaptunk egy ajánlott edzéstervet a klubtól, amit itthoni körülmények között igyekszem kivitelezni. Csak akkor mozdulok ki, ha a kutyát viszem le sétálni, nagyon komolyan vesszük a kijárási tilalmat. A helyzethez képest egyébként jól vagyunk, épp egy 2000 darabos puzzle-t rakunk ki” – árulta el az élsportoló, aki üzent is a hazaiaknak. „Sajnos mikor a járvány megérkezett ide, a spanyolok nem vették komolyan. Tele volt a tengerpart, a bárok, a játszóterek emberekkel így a vírus gyorsan terjedt. Azért, hogy ne alakuljon ki sehol hasonló helyzet, mindenki tartsa be az előírtakat. Próbáljon mindenki a lehető legkevesebbet kimozdulni, utcára menni, vigyázzunk egymásra és a szeretteinkre”

– mondta a műsorvezetőnek, Kalmár Tibornak a válogatott kézilabdázó, Ligetvári Patrik.

A beszélgetést itt tudja meghallgatni:

Forrás: Blikk

Kép: Sláger FM

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Annyire buták már ezek a kis senki sportolók, celebek, színészek és a többi kormányokat kiszolgáló seggnyaloncok.
peterkelemen
Halálozási ráták
SARS 10%
MERS 30-40%
2019-CoV: 2-3%

Ezekhez képest a mostani új koronavírus (2019-nCoV) egy viszonylag "gyenge" vírus. A fentebb már említett két sokkal veszélyesebb járvány idején vajon miért nem hirdettek azonnal veszélyhezetet a kormányok??? Nem nehéz kitalálni, hogy valami nagyon nem stimmel, ami mostanság a világon zajlik. Az amúgy is felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő, degenerált elitnek köszönhetik az emberek a jelenlegi áldatlan állapotokat. Gyakorlatilag nem sok jelentősége van annak, hogy mely elitekről van itt pontosan szó (bár jó párat meg lehetne említeni akiket össze lehet kapcsolni a koronavírussal), kik vannak emögött, ki kinek az érdekeit kéviseli, de egy biztos nem véletlen az ami manapság zajlik. Ha igazak az előrejelzések, akkor ennek a lényegét úgy lehetne összefoglalni, hogy: burkolt népirtás zajlik, ami a leggyengébb rétegeket érinti. Az eszetlenül maradj otthont harsogók több kárt okoznak, mint hasznot, mivel ezeket a leggyengébb (anyagilag instabil) rétegeket hosszútávon egyértelműen kivégzik. Bárki, aki azt hangsúlyozza eszetlenül, hogy mindenki maradjon otthon az egy felelőtlen és kegyetlen ember. Ilyet kijelenteni csak abban az esetben szabadna ha egyúttal fizetik a napi megélhetésüket a leggyengébb rétegeknek ami ugye milliókat jelent. Az egész a népirtásról (szándékos népességcsökkentésről), pénzről és a hatalomról szól. Ráadásul ezekután még könnyebben megtudják majd figyelni az embereket magyarul durván csorbítva lesznek az alapvető emberi szabadságjogok.

Ráadásul még nem beszéltünk az eboláról, aminek a halálozási rátája 50-90%! Nem mellesleg a világ legpusztítóbb járványa a mai napig a TBC (tuberkolózis), aminek következtében évente másfélmillióan halnak meg és még serm húzzák a vészharangokat a kormányok. Minden jel arra mutat, hogy a kornavírus miatt bevezett azonnali veszélyhelyzetek, maradj otthon kampányok, szükségállapotok, kijárási tilalmak szinte azonnali bevezetését semmi nem indokolta. A...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.