Orbán Viktor lényegében elismerte, nem igaz, hogy felhatalmazási törvény nélkül nem lehet hatékonyan cselekedni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@verőce21: Látod, van egy hangyafülnyi különbség! Nálunk a kegyencek komoly dotációt kapnak, a plebs meg fizeti pártállástól és vallástól függetlenül a költségeket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Megismétlem a hsz-emet azzal, hogy jól bevásárolt a maroknyi Bibó-istákkal az ország, mert legkisebb gondjuk nagyobb a világjárvánnyal akkor, amikor "harcolnak" a társadalommal annak érdekében, hogy a szakbarbár párttitkár FELHATALMAZÁST kapjon a világjárvány idején!!!
-----------------------------------------------------------------------
.
És a világháló megörökítette, hogy van/volt a Magyar Köztársaságnak pandémiás terve, melyre Falus dr. ideje korán felhívta őfőméltósága figyelmét
.
--- Az Orbán-kormány ölbe tett kézzel nézi végig a koronavírus terjedését
.
www.youtube.com/watch?v=TJx-3hCnek4...
.
És van, legalábbis a világháló megörökítésében világjárvány idejére pandémiás terv
.
---- Magyar Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma Országos Tisztifőorvosi Hivatal
.
2005. október
------ NEMZETI INFLUENZA PANDÉMIÁS TERV Intézkedési terv új vírus variáns által okozott influenza világjárvány esetére
.
www.bel1.semmelweis.hu/upload/seaok1be...
.
Miközben őfőméltósága olyan békebeli, és rendkívüli állapotú valamit vezettet be, olyan katonásat!
.
Ne ezek a mi KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAINK, akik féltik a 65 éven felüliek életét!
.
Rusnya bagázs szétverte az ÁNTSZ-t akkor, amikor már 2005-ben minden egészségügyi intézmény elkészítette a saját intézményére vonatkozó PANDÉMIÁS TERVÉT, mert le szeretnék még a világjárványról is húzni a hasznot őfőméltósága KORLÁTLAN HATALMÁVAL abban a helyzetben is, amikor ÉLET, HALÁLRÓL van szó!
.
Hát nem találta fel őfőméltósága a spanyolviaszt, mivel még egy laikus állampolgár sem hitte el azt, hogy nincs terve arra a pandémiára, amely már 1960 óta tekergeti a világot!
verőce21
Köszönöm dr. Miniszterelnök Úrnak, köszönöm Istennek és minden fegyelmezett és szerető szívű honfitársamnak, hogy együtt, közösen kitartunk és önzetlen magatartással, nyugodtan végig csináljuk, amit kell.
Isten óvja országunkat, Ámen.
tudode
Beletekintve a 2005. évi pandémiás tervbe arra lehet rájönni, hogy őfélesége szétrámolt a minisztériumokat annak érdekében, hogy szakbarbárként minden témában mutogathassa magát FELSZENTELT jogÁSZ-ként
.
www.bel1.semmelweis.hu/upload/seaok1bel/document/nemzetiterv.pdf?web_id=
.
De elő lehetett volna idejében kapni a pnadémiás tervet őfélesége se békebeli, se háborús agymenése helyett, és pontosxítani a jelenlegi kutyuldához!
Nessy
@tudode: Panem et circenses! Kenyér az, nincs mert "segélyt nem adunk"! Van viszont cirkusz! Szeretném elmondani a kormánynak és a híveknek, hogy anno a császár a saját zsebéből fizette a cirkuszi játékot, amikor szüksége volt a plebsre!!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: rég nem vótá...mit szívtál?,, nem volt eredményes az elvonás,,, ?? tompit állíccsadle vazze... :)))))
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: Te nem vótá', 130 kilós szadeszes, ...én vótam...!
verőce21
@Nessy: (12:56) ...Ami fizetséget előtte mondvacsinált büntetéssel, hűségigazolással szedett be, a talpnyaló környezetétől...! :)
Nessy
@verőce21: Látod, van egy hangyafülnyi különbség! Nálunk a kegyencek komoly dotációt kapnak, a plebs meg fizeti pártállástól és vallástól függetlenül a költségeket!
Yoda69
@verőce21: Ennyire nem kéne lemenned kutyaba.
Foleg nem egy hazudós geci előtt.
Legyen már ennyi gerinc benned, jóember.
verőce21
@Nessy: Erről azért ne legyél meggyőződve...!
verőce21
@Yoda69: Ne énvelem foglalkozzál jóember. Hanem elsősorban azzal, hogy ne hazudozzál, ne uszítsál, ráadásul sületlenségekkel...!
Nessy
@verőce21: Jó, csóró hívek választás előtt krumplit,,meg konzervet! :-)))
Ők nem igazán nyernek túlárazott közbeszerzést, nem lehet minden gázszerelőből pár év alatt milliárdos. Nem mindegyik egészségügyi nyugdíjas vesz sertés telepet, nyer hozzá állami támogatást hogy rentábilis legyen! :-((
verőce21
@Nessy: Nem mindegyik nyer, stb... Kádáréknál nem így mentek a dolgok?
Nessy
@verőce21: Minden kormánynál így megy, mióta világ a világ! Csak most iszonyú tágra nyílt az olló, és a következő időszakban még nagyobbra nyílik. Igaz voltunk mi már a három millió koldus országa, méghozzá abban a korban, ami most "példakép" a hatalomnak. Nincs új a Nap alatt!
Macskaszem
@verőce21: A mértékben van a különbség. Régen olyan témák voltak, hogy Horn Gyula miből építette a házát. Most az a téma, hogy a fidesznyikek miből lettek milliárdosok.
Aki Én
@verőce21: 12:40 Ez jutott eszedbe arról, hogy kiderült, orbán megint hazudik?
Mulatságos félnótás vagy.
simmering73
.@verőce21: Ékes bizonyítéka vagy, hogy az agyhalál lábon kihordható
simmering73
@Aki Én: Mulatságos? Én inkább félelmetesnek mondanám, hogy ilyen retardált barmok miatt hullik darabjaira az ország.
kereső
Ezt mondja a miniszterelnök:"Hatályukat vesztették az egyetembezárási döntések is, viszont azt kérték a rektoroktól, tartsák zárva továbbra is az intézményeket."
A tiszti főorvos meg kiad egy kötelező határozatot az Egészségügyi Tv. felhatalmazása alapján- amely szerint továbbra is zárva maradnak az egyetemek, + lezárt a magyar légét és határ. Akkor mire nincs felhatalmazása a mostani hatályban lévő törvények alapján, akár a tiszti főorvosnak, akár a kormánynak? He?
verőce21
@Aki Én: (14:25) Már megint hazudsz, dr. Autista?
Hiszen a tegnapit még ki sem heverted!
verőce21
@Nessy: Nyugi, nem nyílik "nagyobbra az olló", mint a példádban szereplő római korban...
verőce21
@simmering73: (14:43) Az a baj, hogy rólad még azt sem tudni, kihordtad-e már...?
Edmond Dantes
Tehát kiderült,hogy a járvány témában szabadon dönthetnek,kijárási korlátozást sőt tiltást is elrendelhetnek.Akkor minek,mihez is kell Orbánnak korlátlan felhatalmazás???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok