A Die Welt című konzervatív német lap "Magyarország csak azt teszi, amit mindenki megtesz Európában" címmel közölt írást vasárnap a hírportálján Varga Judit igazságügyi miniszterrel folytatott beszélgetés alapján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Varga Judit: néhány veszélyhelyzet idején hozott intézkedés megmaradhat később is"

Pl. a diktátor megmarad diktátornak... Mert úgy tetszik neki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Aha...Gondolom ,,itt a felsőcsutkai retkes ,teleszart, dagadt Ringlispírkezelő teljhatalmáról van szó...
kereső
Értsük úgy, hogy nem lesz választás- hanem megkoronázzátok orbánt?Javasolnám, hozzuk előre a "koronázást".
Nessy
Ezek szerint hamis ígéret volt, hogy a most hozott intézkedések érvényüket vesztik a járvány veszély végén. Hogy mikor lesz vége? Amikor őfelsége I.Orbán úgy dönt! Ennyit ér egy miniszterelnök ígérete!
CsipkeRózsa
A koronázást most vagy soha!

Annyira szemtelen és hazudós ez a nő, hogy nem tudom végig olvasni a szemétségeit.
kereső
@Nessy: Hamis igéret? Hazugság , drága @Nessy- ne finomkodjunk már. Mint azóta bebizonyosodott a "járványügyi vészhelyzet" nem is indokolta a már cimében is hazugság "koronavirus" törvényt.Erre ment ki a játék- hogy ezt a gyalázatost még ez is támogatja, ami a többségnek- fájdalmat, veszteséget, és sokaknak halált hoz. Viselkedhetett volna/ viselkedhetne államférfiként- de csak egy "görcsrángatta útonálló"- egy ócska kis bosszúálló gonosz emberutánzat.
tudode
Röhej ami folyik az un. béke és háborús katyvaszban!
.
Ez morbid vicc, olyan amikor az ivóban kér egy vendég kitromot, helyesbít a pincér, az kérem nem kitrom, hanem citrom, jó akkor kérek egy colát, néni kérem az nem cola, hanem kóla, akkor kukkolja azt aki hagyja magát!
.
Azaz amióta az un. KORONAVÍRUS TÖRVÉNY megszületett határidő nélkül FELHATALMAZVA azt, aki nemisminiszterelnök közjogilag, az óta három ülésnap alatt egy virussal összefüggő törvényjavaslatot nem rókáztak a parlament elé!
.
Például mi köze van az osztatlan közöstulajdon rendezésének, őfélesége selyemútjának, és egyebeknek a járványhoz!!!
.
Az nem jelenti azt, hogy dekázni tud az igazodó miniszterasszony, de hogy igazságügyi miniszternek csapni való, az tuti, a sunyin meghozott kormány, és egyéb határozatokról, rendeletekről nem is szólva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.