Feldühödött, miután összeveszett élettársával, a baba pedig elkezdett sírni. Korábban már többször is bántalmazta a nőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Tökéletesen igazad van, de...
Ha olvastad a kommentjeimet, akkor tudhatod, hogy elitélem a nő verését. A kicsi bántalmazásáért pedig súlyos éveket adatnék és a benti ""nehéz fiúk"" simogatását is kevesellném.
Viszont lenne néhány kérdésem/megjegyzésem.
Ez az állat nem egy éjszaka alatt lett ilyen. Tehát, ha már ismerte, miért állt össze vele? Miért nem hagyta eddig is ott? És kérdéseim csúcsa:: egy ilyennek miért szül egy nő gyereket?
Ezek az évek óta vert nők mégis, miben reménykednek? Némelyik még több gyereket is szül. Hogy a pasi varázsütésre vagy a gyerek iránti örömtől fűtve családját szerető mintaapává alakul át?
namihami
@Horizont: Bocs, de a kérdésem lényege nem változott. Ha pedig, mint írod, a rendőrség után azonnal megverte, akkor pláne.
Összeköltözés, szülés? Továbbra is azt mondom, hogy a gyerek nem cement. Nem két ember összekötése a feladata. Nem jó külön, de sokszor rosszabb együtt.
A ""gyerekrabló apáról"" pedig annyit, hogy Te is biztos hallhattál ilyet másik fél részéről. Tehát ez nem férfi-nő kérdés. Egy válást (legyen balhés vagy békés), mindig a kicsi sínyli meg. A nő is zsarolja, nem is ritkán, a másik felet.
Az pedig (bár nem vicc), de vicces, amikor a nő gyepálja a pasit. Mert ugye, ilyen is van.
Egyébként:: egy unoka is főnyeremény, kettő még jobb lehet. Egyformák vagy kétneműek?
namihami
@Horizont: Se cukkolni, se irigységre nem akarlak biztatni,de képzeld el, hogy (a szülőknek--lányom,vejem--még van munkahelye), ezért két hétig nálunk volt az unokám. Délelőtt és kb. 4 óráig én lehettem a gyerekpásztor. Maaaarha jó volt. Hinta, ugrálóketrec, homokozó és állandó rohanás utána. De, ha kellene, akár újra és önként.
namihami
@Horizont: Kettő év négy hónap. És csak lány, de megtartottuk.
(ettől a dumàtól kiakad az asszony--ezért mondom neki)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.