Erre a népjóléti bizottságban kerülhet sor.

A Fidesz az operatív törzs meghallgatását kezdeményezi

A Fidesz-frakció a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs meghallgatását kezdeményezi az Országgyűlés népjóléti bizottságában – közölte Selmeczi Gabriella frakcióvezető-helyettes, a népjóléti bizottság alelnöke kedden az MTI-vel. A testület összehívását jövő keddre javasolják.

Selmeczi Gabriella közleményében azt írta: a koronavírus elleni védekezésben számos előkészület folyt az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a járvány hazai tetőzésére legyen annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a kórházak minden koronavírusos beteget fogadni tudjanak.

Forrás: MTI/24.hu

Kép: MTVA

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mi a fszt akartok hallani tőlük? Amit naponta elénekel ez a 3 szerencsétlen az mind a ti szellemi terméketek. Színjáték az egész te hülye manyuprabló tyúk. Azt teszik amire utasítva vannak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Mi a fszt akartok hallani tőlük? Amit naponta elénekel ez a 3 szerencsétlen az mind a ti szellemi terméketek. Színjáték az egész te hülye manyuprabló tyúk. Azt teszik amire utasítva vannak.
jesz
mindkét előttem szóló kivette a szót a számból..
Még annyit, hogy a cím olvastán azt hittem ez vicc...
namihami
Minek? Eddig is csak azt a közös kottát énekelhették el, amit a Vezér a markukba nyom. Mégegyszer hallani akarják? Vagy azt hiszik ,hogy élőszóban igazabbnak fog hangzani? Ha papíron hihetetlen, akkor elmondva igaz lesz?
És ezek a Fidesz kinevezett ""szakértői"". Milyen lehet a beosztottja? Bár az is lehet, hogy annak több esze van, ezért tudja, hogy mikor kell befogni a pofáját és felvenni a minimálbért...
Béla333
Ez is a piár kormányzás része.
Tenni nem tudnak semmi hasznosat, ezért inkább csak előadnak, színészkednek, dícsérgetik saját magukat.
Felfordul az ember gyomra ezektől...
Málna
Eddig az volt a baj, hogy még a látszatra sem adnak. Úgysem lehet az emberek kedvében járni, magasról tenni kell a véleményükre.:-)
kokopelli
Meghallgatják a törzset! Az Orbán a "dakota törzset",a nyaloncai meg aszisztálnak! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.