Több hétig is eltarthat a két Ausztriában elfogott férfi kiadatása. A harmadik, szökésben lévő gyanúsított felkutatásában segíthet, hogy riválisai is érdekeltek lehetnek az elfogásában.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"Lapinformációk szerint a három férfi szervezett bűnözésből élt, lányokat futtatott és védelmi pénzt szedett." - és gondolom, jogkövető módon fizették be a jövedelmük után az adót. Vagy aki nem nyújt be adóbevallást, az nyugodtan kocsikázhat haza a nagy házába a nagy fekete járgánnyal? Ez senkinek nem tűnt fel???
nyirtass
@ugyeugye: Én inkább "Papa" véleményére adok, nem erre a "kacsára"!
meko
Az MSZP-nek megbukott a politikája.A Cozma ügy volt a végső döfés,ami világossá tette,hogy az eurómilliárdok elköltése a roma felzárkóztatási programra,teljesen eredménytelen.Eleve halvaszületett ötlet volt!Még most is foggal-körömmel próbálják elmosni a határt a roma és magyar közötti óriási különbségekről.Kb 80%-os a börtönök roma lakóinak az aránya!Ha hozzávesszük,hogy a lakosságnak mintegy 10%-át teszik ki és azt,hogy a jelen politika bűnsegédként segítkezik nekik,hogy szinte szemet huny a bűnözésük felett,akkor már csak az nem beszél cigánybűnözésről,akinek érdeke,hogy ne beszéljen vagy fél vagy nem normális.Azon roma családok,akik már beilleszkedtek a társadalomba,őket ki kell emelnünk a mi szintünkre,a többi állatot pedig lekülöníteni az országunk egy olyan részébe,ahol nem érintkezhetnek velünk.Éljenek velük az MSZP-sek,tartsák el őket.Nekünk nem kellenek!
ugyeugye
@nyirtass: Igen, este én is olvastam papát. Nem mondom, h jobb kedvem lett tőle.
Állítólag Olaszországban futtattak lányokat ezek a sukárcsávók, és úgy néz ki, h a sztojka gyerek is oda menekült. Ja, és 1 milla az édeskevés, h bárki felnyomja...
Tudod bennem azonnal felmerült, h miért hagyták külfödre szökni őket - de papát olvasva, már csak megvonom a vállam, és egy re konkrétabban tervezem, h tényleg elmegyek ebből az országból.
nyirtass
@ugyeugye: 1 millió és egy koporsó, az utóbbit elfelejtették megemlíteni.
ugyeugye
@nyirtass: hát ha Arkan emberei találják meg, konkrétan eltűntnek lesz nyilvánítva a csávó...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.