Egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy néhány hónap múlva, milyen mértékű lehet a munkanélküliség Magyarországon. Ugyanis a járvány kirobbanása óta, a kormány számos adatot elérhetetlenné tett – írja a portfolio.hu. A hír azért is érdekes, mert a Nacsa Lőrinc (KDNP) azt nyilatkozta, hogy a regisztrált álláskeresők száma kevesebb, mint az üres álláshelyeké – ami úgy tűnik, hogy hazugság. Egyelőre nem tudható, hány ember jogosult álláskeresési ellátásra, hányan kapnak szociális támogatást, illetve mennyien vannak ellátás nélkül, de még azt sem, hogy hány főt, és milyen szektorokat érint a csoportos létszámleépítés. Az sem világos, hányan vannak a tartósan munkanélkülivé vált emberek – panaszkodnak a hazai kutatás vezetői az internetes portálnak, ami némileg ellentmond Nacsa Lőrinc állításának. A portfolo.hu megkérdezte az Innovációs és Technológiai Minisztériumot, hogy márciusban hány embert érintett a csoportos létszámleépítés, az illetékesek azonban nem válaszoltak a kérdésekre...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
"Nacsa Lőrinc (KDNP) azt nyilatkozta, hogy ... – ami úgy tűnik, hogy hazugság."

Tízparancsolat 8. parancsolata: "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"

regi.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20

Minden "jóakarat embere" undorodik tőletek, ti rossz akarat emberei!
Ezt szó szerint értse magára az összes fidesz-kdnmp-s politikus, mert ez róluk (is) szól:
"Az ördög az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
Bocs, hogy belerondítottam a börtönbe való köztörvényes politikusbűnözők öndicsőítő ünnepi hangulatába!
(én bementem volna az ellenzék helyébe és széttapsoltam volna Áder beszédét - sajnos megint nem csináltak semmi szóra érdemeset, mert a távolmaradás már kevés)
Nessy
Nacsa, amit mondott, aki aztat elhiszi, szamarabb a lónál!
Az ifjú biztos mással volt elfoglalva, és lemaradt pár brossurával!
Nessy
@Jozefina: A nagy győzelmi jelentések között ezt nem lehet elmondani, mert még összezavarja a hívek "gondolatait"!
Rockxy
"...maradhatnak munka nélkül"
a mocskok, má jósolni se tudnak a piszkok, ezotériára nem futja az aljjasoknak, a nácizorbán igazán kitanulhatná má a horoszpók irást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.