Minden demográfiai mutató jó irányba mozdult az elmúlt években, az elmúlt évtizedben, egyre többen élhetik meg azt, hogy mit jelent édesanyának vagy édesapának lenni – mondta Novák Katalin. A 2010-es kormányváltás idején majdnem 12 százalék volt a munkanélküliség, és az egyik legnagyobb eredmény Novák Katalin szerint az, hogy a kormány visszaadta a munka becsületét. Tisztességesen lehet dolgozni, és nemcsak névleg, hanem érdemi munkát tudnak végezni a magyar emberek úgy, hogy érzik azt, hogy az országot előbbre viszik a munkájukkal. Mint mondta, bár látni, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetben sokak munkája kerülhet veszélybe, és vannak olyanok is, akik már elveszítették a munkájukat, Orbán Viktor miniszterelnök személyesen vállalt garanciát arra, hogy annyi munkahelyet hoznak létre, ahány megszűnik a járvány miatt. Mindenki találhat magának munkát, amiből tisztességesen el tudja tartani a családját – hangoztatta Novák Katalin.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Anyák napján ilyetmondani? A jó édesanyád picsáját, te rohadt szuka!!!
Nessy
A közmunkára gondolt drága álomtitkár asszony?? Azért a maga jövedelme és a közmunkabér között van ám egy hangyafülnyi differencia!
Mint ahogy a most jövedelem nélkül maradók családfenntartása is ideális kormányunk szerint!
Zsopiale
Ki a radairosseb kérdezte ez a náci hazaáruló csicska kurvát..?
tudode
Nincs egyébről szó, mint őfélesége ráteszi az "i"-re a pontot azzal az ellenséggel, amit nem ő maszatolt fel a horizontra, hadgyakorlatot tartott, nem nem katonákkal !
.
Ami a munkát illeti!
.
Őfélesége gyorsan eltotyog(ott) az ország legerősebb munkaerőközvetítő cégéhez, és egyűttműködési megállapodást bulizik össze, és kész az emberkereskedelem-, kölcsönzés:
.
----- Munkaerő-kölcsönző céggel köt stratégiai megállapodást a kormány
.
mfor.hu/cikkek/vallalatok/munkaero-kolcsonzo-ceggel-kot-strategiai-megallapodast-a-kormany.html
.
Aztán a háború után, most közben, szokásos KÖZMUNKA IS tárt karókkal várja a munkanélkülieket, majd ha őfőméltósága úgy dönt!
kereső
És addig miből élje, és tartsa el a családját nagyeszű hülye liba? Vegye elő a párnacihából a matolcsy által vizionált átlagos magyar családi megtakaritás 10 milláját? Hogy lehet valaki nő létére ennyire érzéketlen , empátiátlan? És azt tudja már a vezénylőtábornok gazdád, hogy mikor lesz vége a járványnak, és mikor lesz munkája "mindenkinek"?, hogy eltarthassa a családját tisztességesen?Hogy rogyna rád is az ég. Kiváló kápó lettél volna te is.
kokopelli
...Orbán luvnya!! Csak egy kérdésem lenne!..ha a "COVID"-mocsok elhúzza a belét,és az autógyárak a bányász-
béka szintjén kezdik el a termelést,mivel a "raktárjaik" dugig vannak autóval,akkor a pénz nélküli a "zemberek" miből
vennének járgányt? Azt hiszem,hogy az EU nyugati részén is hasonló a helyzet,és először ott akarnak a "multik" talp-
raállni,ill. vizet önteni a "fürdőkádba"!! Arrafelé is kűzdenek a megélhetésért csökkentett munkaidővel,az alacsonyabb
havi zsével,már a COVID előtt felvett kölcsönökkel! A nyugati politikusok olyan mocskok,hogy először a választóikat
szeretnék "a száraz törölközőn látni"! (népi mondás)...szemetek,mi? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.